iculture-peilt
iCulture Peilt
iOS 10 logo

iCulture peilt: wat vind jij de beste nieuwe functie in iOS 10?

Wat vond jij de beste nieuwe functie in iOS 10? Kies in onze poll welke vernieuwing in iOS 10 jou het meest aansprak!

Het is tijd voor een nieuwe poll! Nu de aankondigingen van WWDC 2016 achter de rug zijn en de eerste ontwikkelaars alweer huiswaarts gaan, is het hoog tijd om eens te kijken welke nieuwe functie van iOS 10 jij nu eigenlijk het meest interessant vond. De afgelopen dagen hebben we in artikelen aandacht besteed aan alle functies uit de officiële aankondiging van iOS 10 en alle minder bekende functies van iOS 10 die later zijn ontdekt.

In voorgaande jaren noemde Apple nog wel eens hoeveel nieuwe functies er zijn toegevoegd voor ontwikkelaars. Dat aantal kregen we deze keer niet te zien, maar één ding is duidelijk: er zitten zoveel kleine en grote vernieuwingen in dat we de komende dagen nog wel bezig zijn met nieuwe ontdekkingen. Wat was voor jou nou echt de grootste klapper? Dat horen we graag in onderstaande poll!

http://www.wedgies.com/question/5762aa53366d971600a0ed0c

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 juni 2016, 16:34
Categorie iOS
Onderwerpen iculture peilt, ios 10, poll

iOS 10

iOS 10 is de grote update voor iPhone en iPad, die in september 2016 verscheen. In dit overzicht lees je meer over de functies, voor welke toestellen de update geschikt is en wat de grootste vernieuwingen waren.

iOS 10

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.