Mushroom LED lamp

De Mushroom LED-lamp laadt je iPhone op

Opladers zijn niet de mooiste accessoires bij een iPhone, maar de Mushroom LED Lamp ziet er al een stuk beter uit. Dit sfeerlicht is een mooie toevoeging aan je kamer en is tegelijk een oplader voor je iPhone.
Eveline Meijer - · Laatst bijgewerkt:

Opladers zijn over het algemeen niet de mooiste apparaten in je huishouden. Maar de Mushroom LED Lamp is geen oplader die je ergens in een hoekje wegzet. Deze lamp is bedoeld om je huis nog net iets mooier te maken, of je je iPhone nu aan het opladen bent of niet.

Mushroom LED lamp

Mushroom LED Lamp is sfeerlicht en oplader

De Mushroom LED Lamp is bedoeld als sfeerlicht. Iedere lamp is gemaakt van handgeblazen glas, waardoor ze allemaal uniek zijn. De bovenkant is gemaakt van hout en geverfd met natuurlijke plantenolie.

Mushroom LED Lamp

Maar wat voornamelijk interessant is, is dat je geen kabels nodig hebt om je iPhone op te laden. Dankzij een 5000mAh batterij kan de lamp minimaal vijf uur branden of een iPhone 6 twee keer achter elkaar opladen. Is de accu leeg, dan laad je hem op met een USB-kabel. Om je telefoon met de lamp op te laden, plaats je hem simpelweg in de houder. De lamp kan tijdens het laden blijven branden, maar je kunt hem ook uitzetten. Daarnaast is het mogelijk om de felheid van het licht in te stellen met knoppen.

Mushroom LED lamp

Waar laat je je oplader?
De Mushroom LED Lamp is gemaakt door Zision Studio, een groep designers die tegen een aantal problemen aanliep bij het opladen van hun iPhone. Waar leg je bijvoorbeeld je iPhone neer als je wilt gaan slapen en ook wilt opladen? De ontwerpers plaatsten de oplader over het algemeen op hun nachtkastje, zodat hun telefoon in de buurt was. Maar na het opladen bleef de kabel rondslingeren. Op die manier kwamen ze op het idee om een mooie iPhone-dock voor een nachtkastje te maken. Op die manier lossen ze twee problemen op, zeggen ze zelf: een plek om je iPhone te laten opladen, terwijl je tegelijk een leuk lampje hebt als je niet aan het opladen bent. Je draait dan de lamp gewoon om.

De Mushroom LED Lamp heeft inmiddels z’n doel gehaald op Kickstarter, waar het streefbedrag van 10.000 dollar al vrij snel behaald werd. Vanaf juli wordt de lamp overal ter wereld geleverd.

Mushroom LED Lamp

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juni 2016, 11:11
Categorie Accessoires
Onderwerpen lamp, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.