Reacties voor: iCloud-logo onthuld, Apple Stores krijgen alvast promotiemateriaal

Apple heeft het iCloud-logo onthuld op een banner in het Moscone-conferentiecentrum. Ook hebben de Apple Stores promotiemateriaal binnengekregen dat ze dinsdag mogen ophangen.

Reacties: 21 reacties

  1. Dat logo doet me heeeeeeel erg denken aan Push Browser.

  2. Lijkt wel op push browser, dat logo..

  3. Zeer mooi, ze hebben zeker de ontwerper van het “nieuwe” iTunes logo ontslagen en de ouder terug gehaald. Die “nieuwe” is namelijk erg lelijk!

  4. Ik vermoed dat iCloud meer is dan alleen een storage voor muziek, films en tv programma’s die je naar je devices kan streamen. Immers, MobileMe wordt kennelijk afgeserveerd. De functionaliteit daarvan kan prima in iCloud.

    Kortom, iCloud wordt gewoon een cloud omgeving met een prima cloud client op Lion en iOS 5. Grote vraag is nu of deze iCloud omgeving voldoet aan de EU regelgeving (Safe Harbor) mbt opslag persoonsgegevens.

  5. Het wolkje op het logo lijkt wel hard op dit logo 🙂

  6. 1 boogje minder en het was hetzelfde wolkje als CloudApp. Erg leuk dit soort nieuwtjes 🙂 kan niet wachten tot maandag.

  7. @rembert: haha grappig dat je daarover begint, ik ben daar is ingedoken voor mijn studie. Safe Harbor is gebakken lucht 😉
    Onderzoek naar Safe Harbor.

  8. Waarom zou je muziek streamen als je het ‘fysiek’ op je hdd hebt? Wat een onzin…zullen de telcom providers blij mee zijn met al die extra data overdracht die hiervoor nodig zal zijn.

  9. Zucht….
    Slapeloze nachten had ik er al van. Hoe zou het nieuwe logo er uit komen te zien van de nieuwe service van Apple.
    Dank voor dit nieuwsbericht. En nu maar hopen dat de fotomaker geen proces aan zn broek krijgt.
    Misschien nog een paar pagina’s vullen met belangrijke berichten van de foto van de auto waar Steve mee aankomt en de badges die de bezoekers gaan krijgen tijdens de WWDC.
    Pffffff…..

    Hebben we gelukkig weer stof om dagen lang te discuzeuren of het een mooi icoon is of dat we het zelf anders hadden gedaan.

  10. Ze maken het wel spannend zeg *gniffel*

  11. Had ik maar die domainnaam gehad 😉

  12. @Gosine: vinden ze prima aangezien de abbos toch niet meer ongelimiteerd zijn en iedereen dus ook keihard over zijn datalimiet zal gaan.
    ik zie persoonlijk het voordeel niet zo van online opslag. Hdd lijkt mij veel makkelijker en stabieler dan een of andere wegvallende netwerkverbinding.

  13. Het is toch gewoon dezelfde wolk als mobile me maar dan alleen de outline.

  14. Ik las op een Amerikaanse site dat voor iClowed.com ook al tonnen geboden is.

  15. Origineel geplaatst door rembert
    Ik vermoed dat iCloud meer is dan alleen een storage voor muziek, films en tv programma’s die je naar je devices kan streamen.

    Ik denk het ook. Ik vermoed dat Apple de strijd aan wil gaan met Google Apps. MobileMe, iWork.com en online opslag a la Dropbox = iCloud? Over een paar nachtjes weten we het.

  16. Wie wilt er nou icloud dienst van apple.

    ik in ieder geval niet gezien en nooit ook.

    Als ik cloud service wil, zet ik die zelf op mijn server

  17. Origineel geplaatst door MarcelZucht….

    Zo, slecht geslapen?

    Ik heb trouwens vast de domeinen iElephant.com, iFastfoodrestaurant.com, iRainbow.com & iCarpetcleaner.com gereserveerd! Ik verwacht binnen 10 jaar miljonair te zijn 🙂

  18. Nooit echt een fan geweest van online opslag — en ik zal dat ook nooit worden.

    Sinds niet iedereen altijd een internetverbinding heeft, heeft dit niet veel nut voor diegene.

    Als de HDD/flash opslag wegvagen, vaag ik mee weg 🙁

  19. Misschien een rare opmerking maar als je naar icloud.com gaat kom je op cloudme?

  20. @Haagsegoof: Goeie opmerking. Er moet vanalles gaan gebeuren. iCloud.com en p Marketingfacts las ik ook al over iClowed.com waar een run op is. Vandaag gaan ze wellicht allemaal live.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.