Hopper hotelprijzen

Hopper-app voorspelt nu ook hoteltarieven

Met de Hopper-app kon je eerder al goedkope vliegreizen vinden. Nu kan de app ook vertellen wanneer jouw favoriete hotel het goedkoopst is. De app bevat prijzen van 270.000 hotels wereldwijd.

Hoteltarieven in de Hopper-app

De Hopper-app is ideaal als je een vliegreis wilt boeken en op een aanbieding zit te wachten. Je geeft aan waar je naartoe wilt en wanneer je wilt reizen (bijvoorbeeld in augustus) en de app waarschuwt als er een leuke deal is. Het kan wel zijn dat je dan doordeweeks op dinsdag moet reizen, maar je kunt ook specifieke data aangeven zoals van vrijdag tot en met zondag. De app vertelt je nu ook wanneer bepaalde hotels goedkoper zijn.


Sommige mensen gaan het liefst altijd naar hetzelfde hotel, omdat ze er goede ervaringen hebben. Maar je weet net altijd wanneer er een evenement in de stad is waardoor de tarieven de pan uit rijzen, of wanneer er juist veel leegstand is. Door trends te analyseren kan Hopper dat analyseren. Tijdens de betaperiode testte Hopper de hoteltarieven voor hotels in New York City. Nu is het wereldwijd te gebruiken. Uiteraard kun je meteen boeken als je een leuke deal ziet.

Zo werkt het: je vertelt de app wat je wilt gaan doen, wanneer je wilt reizen, wat je bestemming is en in welk type hotel je wilt verblijven. Je kunt ook aangeven of je een zwembad of andere voorzieningen belangrijk vindt. Hopper leert je voorkeuren kennen en beveelt plaatsen aan die aansluiten op wat je zoekt. Zie je een leuke plek dan kun je op de knop Watch drukken om de tarieven in de gaten te houden. Je krijgt dan een waarschuwing als de kamers goedkoper zijn geworden.

Hopper hotelprijzen

Hopper kan ook adviseren wat de beste tijd om te boeken is. Bij vliegtickets deed de app dat ook al: je kreeg bijvoorbeeld te zien dat nú het juiste moment is om te boeken, of dat je beter nog een weekje of drie kunt wachten. Hopper belooft dat je zo’n 90 dollar per nacht kunt besparen. We gaan er vanuit dat het dan wel om vrij dure hotelkamers gaat.

Zoek je nog meer apps om je hotel te boeken, kijk dan eens naar onze round-up met allerlei handige apps voor het vinden van een leuk overnachtingsadres.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juni 2019, 20:00
Categorie Apps
Onderwerpen hotel, reizen
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.