Reacties voor: Hong Kong aan kop: 17 procent van de bevolking heeft een iPad

Een op de zes mensen in Hong Kong heeft een iPad. Dit beweert een marktonderzoek van TNS. Het percentage ligt een flink stuk hoger dan in de VS, waar 5,3 procent een iPad heeft en 20,3 procent van plan is om er eentje aan te schaffen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Het “episch centrum”??? Ik denk dat jullie “epicentrum” bedoelen 😉

  2. Als 3% van de wereldbevolking een iPad zou hebben zou Apple er totaal meer dan 180miljoen verkocht hebben. Volgens de cijfers hadden ze er eind Juni nog geen 30 miljoen verkocht. Beetje vreemde statistieken dus…..

  3. Daar gaan we weer..

    Cijfers als 50% wil er een kopen zijn echt totaal nietszeggend, net als een steekproef van 501 personen in een stad als Hong Kong.

  4. Haha, het episch centrum, da’s ‘n goeie, moet ik onthouden!

  5. Hier in huis heeft 66% van de inwoners een iPad, ik één, m’n vrouw één, alleen m’n dochter niet

    Zo, nu staan wij aan kop.

  6. Je hebt leugens, grove leugens en dan komen statistieken.

    Drie procent van de wereldbevolking heeft een iPad?! Op 31 oktober aanstaande wordt de 7 miljardste aardbewoner verwacht. Als 3% daarvan een iPad heeft zou Apple maar liefst 210 miljoen ipads verkocht moeten hebben……dat zou Steve natuurlijk graag willen, maar toch zijn het er maar 30 miljoen. Scheelt een factor 7…..

  7. Origineel geplaatst door Mark
    Hier in huis heeft 66% van de inwoners een iPad, ik één, m’n vrouw één, alleen m’n dochter nietZo, nu staan wij aan kop.

    +1

  8. Origineel geplaatst door Marcel
    Je hebt leugens, grove leugens en dan komen statistieken.Drie procent van de wereldbevolking heeft een iPad?! Op 31 oktober aanstaande wordt de 7 miljardste aardbewoner verwacht. Als 3% daarvan een iPad heeft zou Apple maar liefst 210 miljoen ipads verkocht moeten hebben……dat zou Steve natuurlijk graag willen, maar toch zijn het er maar 30 miljoen. Scheelt een factor 7…..

    3% van de ondervraagden, lees het artikel nog eens na
    Dit toont uiteraard wel aan dat een steekproef zkr niet altijd een goed beeld geeft vd eigenlijke situatie

  9. /Offtopic Waarom kraken jullie vaak news post af? Reacties zoals hierboven helpt deze post niet. Of speculatie over nieuwe idevices krijg je ook van die halfgare reacties.
    Deze post lees ik als: hong kong heeft veel ipads. Klaar. Statistieken kloppen misschien niet helemaal maar je bent wel iets wijzer, namelijk: hong kong verkoopt veel ipads. Niet meer niet minder. Of willen jullie dat ze stoppen met posten en alléén posten wanneer iets 100% is? Eg wanneer Apple oficieel 5 aankondigd??

  10. Lucske, ik ben tog niet bezig over de post, ik wijs marcel er alleen op dat hij de cijfers verkeerd interpreteert

  11. snap het wel, in HongKong is de ipad ook veel beter te betalen! ik heb mijn ipad 2 er ook vandaan en scheelde me €220 vergeleken met de nederlandse prijs!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.