Reacties voor: Hone voor iPhone 4S vindt je sleutelbos terug

De Hone voor iPhone 4S is een apparaatje om je sleutelbos terug te vinden. De Hone maakt gebruik van Bluetooth 4.0 en gaat trillen en flitsen als je op een knop drukt.
Lees het complete artikel → Hone voor iPhone 4S vindt je sleutelbos terug
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Precies wat ik nodig heb

  2. (Red.) Aangepast, trillen en flitsen.

    Als hij geen geluid maakt vind ik het een mislukt ontwerp. Daar waren die andere sleutelvindtooltjes nou zo’n ster in.

  3. Ik raak regelmatig mijn iphone kwijt. Daar is geen oplossing voor zeker? Buiten findmyiphone natuurlijk :-p

  4. Ik vind ‘m wel wat groot voor aan je sleutelbos.

  5. (Red.) Aangepast, moet trillen en flitsen zijn.

    Ot: wel een handig ding voor sommige mensen

  6. Ik vind die HONE in on your sister een beetje vaag uitgebeeld 😛

  7. Exact wat mijn vrouw nodig heeft! 🙂

  8. Leuk, maar voor €2,50 koop je bij de Action een keyfinder die terugfluit als je fluit. Scheelt weer als je èn je sleutels èn je iPhone kwijt bent…

  9. @Gonny van der Zwaag: Oh maar was/is geen ‘verwijt’ of er al dan niet aandacht aan geschonken zou mogen worden hoor. Blijf me alleen vaak verbazen over het kip-en-ei ‘probleem’. Wat je steeds vaker ziet is dat een app/gadget voortkomt uit de vraag: ‘Ik heb een iPhone, ik ben een ontwikkelaar, want kan ik nu in godsnaam voor iets bedenken om te verkopen?’. En daar komen dan dit soort dingen uit naar voren, gewoon omdat het KAN. Maar in dit voorbeeld (en zoals je zelf ook al beschreef) bestaat er een veel simpelere en goedkopere oplossing die deze kickstarter in één klap overbodig maakt! 😉 Maar het is en blijft goed dat dit soort ontwikkelingen door blijven gaan, want eens wordt het wiel of de paperclip wél uitgevonden in een nieuwe vorm…

  10. @iNick: En daarbij te bedenk dat die dingen vsn de action altijd afgaan ook al je niet wil dat ze afgaan. Voor 2,50 is de technologie niet zo hoogstaand dat ze de ‘fluit’ kunnen onderscheiden van ander omgevings geluid

  11. Cool bedacht! Juist handig geen geluid, wanneer er nog iemand ligt te slapen enkel sleutels zitten bv nog in je broekzak die in de slaapkamer ligt.
    Die fluitdingen gaan af op hoge tonen, erg onhandig omdat het geluid van een schuddende sleutelbos ook vaak hoge tonen genereert. En dus te vaak afgaat voor niets.

  12. Die 50 meter is een kleine beperking om het bij de kinderen in de jas naaien en ze weer terug te kunnen vinden. Maar die afstand is bij verstoppeltje mss net genoeg om er voordeel uit te halen 😉

  13. Uit principe wordt de prijs 3x zo hoog 🙂

  14. gps erin zetten en je kan ook op verdere afstand weten waar je sleutels liggen? ik ben me sleutels ook wel is kwijt geraakt bij een van me vrienden. geen idee welke. maar die gps weet je iniedergeval waar die ongeveer zal liggen!

  15. Origineel geplaatst door martijn
    gps erin zetten en je kan ook op verdere afstand weten waar je sleutels liggen? ik ben me sleutels ook wel is kwijt geraakt bij een van me vrienden. geen idee welke. maar die gps weet je iniedergeval waar die ongeveer zal liggen!

    Met Gps zit je met batterijduur en de communicatie naar de iPhone.

  16. @iNick: Ja, die fluit-sleutelhangers bestaan al zo lang… die noem ik ook in het artikel. Alleen laten die goedkopere dingen niet zien of je dichterbij komt. OK, wanneer het fluitgeluid harder wordt, weet je dat je dichterbij bent. Maar goed, wie deze te duur vindt gaat gewoon even bij Action langs. Deze is duurder, bevat meer technologie en er zit een iPhone-app bij. Vandaar reden genoeg om er aandacht aan te besteden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.