Hone voor iPhone 4S vindt je sleutelbos terug

De Hone voor iPhone 4S is een apparaatje om je sleutelbos terug te vinden. De Hone maakt gebruik van Bluetooth 4.0 en gaat trillen en flitsen als je op een knop drukt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

hone voor iphone 4sGeoffrey Litwack was bijna dagelijks zijn sleutel kwijt en besloot er iets aan te doen: hij ontwikkelde Hone, een sleutelhanger die via Bluetooth in contact staat met je iPhone. Het is vergelijkbaar met de al jarenlang bestaande sleutelhangers waar je naar kunt fluiten, maar maakt gebruik van nieuwere technologie: Bluetooth 4.0. Daardoor werkt het alleen op de iPhone 4S en de nieuwe iPad, want alleen die apparaten ondersteunen de nieuwe energiezuinige variant van Bluetooth.

Als je op de iPhone op de knop Find drukt gaat de Hone trillen en flitsen. Zie of hoor je je sleutelbos nog steeds niet, dan kun je rondlopen met de app open. Met de ingebouwde nabijheidssensor zie je of je dichterbij komt. De Hone werkt op een afstand tot zo’n 50 meter en werkt een halfjaar op de meegeleverde batterij. De productie wordt uit principe volledig in de Verenigde Staten uitgevoerd, niet in het Verre Oosten. De eerste 150 investeerders via Kickstarter krijgen de Hone voor $40, daarna betaal je $49 voor het apparaatje, dat rond oktober 2012 productieklaar zou moeten zijn.

hone iphone app

Financiering via Kickstarter was de enige manier om dit te realiseren, omdat alleen al het laten maken van een mal voor de behuizing van de Hone meer dan 16.000 dollar kost. De $46.000 die Geoffrey en zijn partner nodig hebben, is dan ook bedoeld om de productiekosten te dekken. Er wordt bij deze eerste productieronde nog geen winst gemaakt.

Meer info: Kickstarter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 11:28
Categorie Accessoires
Onderwerp sleutel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.