Reacties voor: Apple geeft HomePod prijsverlaging

Nog steeds niet officieel in Nederland
Apple heeft de prijs van de HomePod verlaagd. In zowel Amerika als in andere Europese landen is de HomePod een paar tientjes goedkoper geworden.
Lees het complete artikel → Apple geeft HomePod prijsverlaging
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Heb hem net een week via tweedehands en zeer zeker een aanrader. Kwaliteit van de audio is subliem. Ik sta er werkelijk van versteld voor zo een klein apparaat.

  2. En zo zie je maar weer dat wij toch maar mazzel hebben met Apple producten in Nederland. Hahaha

  3. Omrekentool van dollars naar euro is al vrij scheef, maar als er in Amerika 50dollar afgaat, is het hier ineens geen 1:1 meer.
    Als ik dingen aan Siri of HomePod vraag vond ik hem nog steeds aardig stom. Maar ach, wel een mooi ding verder

  4. De prijzen in US$ van Apple producten zijn vaak zonder salestax vermeld omdat er op dit moment 5 staten zijn die geen salestax in rekening brengen.
    Ik begin een trend te bespeuren bij de beprijzing van Apple devices, sinds gisteren is de iPhone Xr in India behoorlijk in prijs verlaagd.
    Mocht je hoge eisen stellen aan een spraakassistent probeer dan Cortana eens van onze Microsoft vrienden. Cortana is gekoppeld aan een neural netwerk bestuurd door de Cray XC40 supercomputer……alles in de engelse taal dat wel.

  5. Apple snapt niet dat een heel groot deel van de wereld zich tweede rangs klant voelt door deze tactiek. Gewoon een hele grote marketing flater.

  6. Ik heb vorige maand mijn tweede Homepod aangeschaft, nu via Bol.com. Onze eerste is uit de US. Ik ben nog steeds superblij met het geluid dat die dingen (zeker samen) maken, maar snap de kritieken op Siri. Het is ook een schande dat hier na zoveel tijd nog steeds niets voor is, qua Nederlands, maar ook qua niveau van intelligentie. Maar nog steeds: het geluid is zooo goed. Ben nog steeds blij met mijn aanschaf.

  7. Ik heb de homepod maar ook Cortana en Alexa
    Maar gebruik toch het meest de echo show met scherm en Alexa

  8. Tsjah, deze prijsverlaging gaat natuurlijk niet veel mensen over de streep trekken vrees ik. De enige reden dat ik ‘m niet heb gekocht is dat waardeloze Siri (tov Cortana en google) en dat er geen spotify ondersteuning op zit… ik zit ondertussen al wel te kijken naar de google home max. Jammer Apple…

  9. Ik heb er drie en ben er blij mee, prima geluid. Ik snap niet dat je geen radio kan luisteren (zonder Airplay). Ook Siri begrijp ik niet zo goed, wellicht kan de redactie dat eens belichten? Ik kan via de Apple TV in het Nederlands alles prima bedienen, zelfs Apple Music, is het dan echt zoveel werk om Siri geschikt te maken voor de HomePod?

  10. Apple is zelf debet aan de flop van de homepod. Jammer want het is een prachtig ding met helaas teveel beperkingen. Het ontbreken van bluetooth en de zeer beperkte beschikbaarheid zijn voor mij persoonlijk de grootste blunders!! Airplay is alleen beschikbaar met een netwerk in de buurt, dat probleem heb je niet met bluetooth. Daarnaast is de airpod al meer dan een jaar op de markt en in veel landen niet beschikbaar.

  11. In Frankrijk heb ik ‘m uitvoerig getest… het ontbreken van bluetooth heeft mij doen besluiten hem te laten staan.
    Het geluid is wel subliem!

  12. Superblij met mijn, inmiddels, 3 Homepods. Siri is prima voor mij voor de bediening van mijn lampen, muziek, timer, weer en klok. Verder gebruik ik Siri nergens voor. Het geluid is echt amazzzzzing! Siri in het Nederlands zou mooi zijn, maar Engels is voor mij geen probleem.

  13. Vandaag gekocht bij de Duitse Media Markt voor 288,- met gratis eve energy erbij!

  14. Gaat er in september een homepod 2 komen? Vermoed het ivm de prijsverlaging, weet hierdoor niet of ik moet wachten of ‘m toch moet kopen

  15. Origineel geplaatst door John
    Vandaag gekocht bij de Duitse Media Markt voor 288,- met gratis eve energy erbij!

    Maar dan moet je leveradres hebben in Duitsland. Of niet?
    Is toch enkel online? Of kan je in winkel kopen ook?

  16. Apple mag wel eens wat energie stoppen in de functies en Siri. Is werkelijk te belabberd voor woorden.
    Plus hij kan toch net niet genoeg dienst doen als Apple tv speaker.

    De homepod is net iets te beperkt, Apple only. En daarom verkoopt ie zo slecht. Siri + alle muziek diensten zou al een mega stap in de goede richting zijn.
    Audio/hdmi in, nog beter.

  17. @Christophe: In de winkel gekocht!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.