Reacties voor: Phil Schiller over HomePod en iPod Hi-Fi: ‘Er is veel veranderd in 11 jaar’

In een nieuw interview praat Phil Schiller over de HomePod. Zo legt hij uit hoe de HomePod precies weet waar hij in huis staat en hoe het geluid daarop afgestemd wordt. Ook kijkt Schiller terug op de iPod Hi-Fi, de geflopte speaker die Apple 11 jaar geleden uitbracht.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Ik heb er al 1 besteld
    En ben wel benieuwd
    Maar hoop wel er komen meer mogelijkheden dan alleen muziek afspelen.
    Ik heb bij de echo ook een voice remote en is erg fijn
    We wachten het af.

  2. En toch zie ik het nut er niet van van zo’n dingetje in mijn woonkamer.

  3. @Patrik: Er zijn anders genoeg mensen met een Bluetooth speaker of eentje van Sonos. Met goed geluid en mooie integratie met Siri en Apple Music zie ik ‘m best zitten. Vraag me alleen af of m’n kinderen ‘m dan ook kunnen gebruiken, die hebben niet allemaal een iPhone, en als ik bv niet thuis ben…

  4. @Leon: ja met Siri!

  5. Ik ben vooral benieuwd of je hem ook kan koppelen aan je (apple)TV, ik wil namelijk niet teveel boxen in mijn huis staan voor verschillende toepassingen.

  6. Ik zou er alleen voor gaan (twee) als ik ze idd kan koppelen aan Mn receiver om dan ook het geluid van Mn tv er over heen te krijgen. Ben benieuwd in de toekomst.

  7. Origineel geplaatst door Leon
    @Patrik: Er zijn anders genoeg mensen met een Bluetooth speaker of eentje van Sonos. Met goed geluid en mooie integratie met Siri en Apple Music zie ik ‘m best zitten. Vraag me alleen af of m’n kinderen ‘m dan ook kunnen gebruiken, die hebben niet allemaal een iPhone, en als ik bv niet thuis ben…

    Ik heb al een goed systeem van Denon met KEF speakers. Daar kan zo’n klein speakertje van Apple nooit tegen op.
    In mijn ogen alleen bruikbaar op een slaapkamer ofzo.

  8. Origineel geplaatst door Hidde
    @Leon: ja met Siri!

    Iets verder gezocht en blijkt dat je 1 account moet aanmelden op de HomePod, daarmee kan je vervolgens beperkt Siri gebruiken (muziek afspelen van dat account, vragen om het weer, etc). Persoonlijke dingen als berichten versturen en mail voor laten lezen kan er niet mee. Bellen ook niet vanaf de HomePod, hoewel je wel met een willekeurige iPhone de HomePod als speakerphone kan gebruiken.
    Beperkt gebruik dus, maar op deze manier kan wel iedereen hem blijven gebruiken als de persoon van wie dat ene account is niet thuis is…

  9. @Patrik: Ik heb al een goed systeem van Denon met KEF speakers. Daar kan zo’n klein speakertje van Apple nooit tegen op.
    In mijn ogen alleen bruikbaar op een slaapkamer ofzo.

    Ik begrijp mensen nooit, die oordelen zonder de HomePod daadwerkelijk gehoord te hebben

  10. Hee, mijn verplaats-vraag in een ander HomePod item is beantwoord ☺️

  11. @Patrik: Ik ook niet extra apparaat wat stroom gebruikt, met functies die je Mac/iphone/ipad ook kunnen(Ja behalve de misschien goeie geluid geven).
    Komt er bij mij dus ook niet in.

  12. @Niek: ik heb de homepod nooit gehoord en ook zeker zijn installatie niet, maar je hoeft niet een expert te zijn om te snappen dat zo’n klein speakertje (mede ontwikkeld door de mensen van Beats…ook een beetje een slecht teken) het nooit kan opnemen tegen zo’n setup.
    Is ook niet hun doel (hoop ik voor ze tenminste…)

  13. Weg gesmeten geld, als je een hifi installatie hebt, heb je zo een lelijke bol niet nodig. Weeral iets die veel stroom verbruikt. Misschien de homepod flop van 2018…

  14. Ik baal erg van dat de Bluetooth streaming niet word geaccepteerd.
    Ik luister graag livesetjes. Maar deze kunnen daar dus niet op omdat ik die ook niet kan aanschaffen.
    Of zal SoundCloud ooit ondersteund worden?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.