Reacties voor: HomePod kapot? Dat is dan $279

De HomePod is vanaf vandaag beschikbaar in de eerste groep landen. Apple heeft daarom ook de prijzen bekendgemaakt van de reparaties buiten de garantie om. Mocht je HomePod kapot gaan, dan betaal je daar $279 voor.
Lees het complete artikel → HomePod kapot? Dat is dan $279
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Dit is ook de reden dat ik zonder pardon altijd AppleCare pak bij elk Apple apparaat dat ik koop.

  2. Dus. We weten al wat het ons gaat kosten mocht de Homepod stuk gaan maar nog niet de reële euro prijs en wanneer hij in de Benelux beschikbaar zal zijn.

  3. Origineel geplaatst door Maurice
    Dit is ook de reden dat ik zonder pardon altijd AppleCare pak bij elk Apple apparaat dat ik koop.

    En dit is ook de reden waarom Apple zonder pardon de prijzen zo hoog houdt

  4. Ik ga er vanuit dat een speaker die enkel stil staat en een muziekje speelt niet zomaar kapot gaat. Dus het verhaal van de verzekering is toch een beetje nutteloos. En slecht voor je portemonnee.

  5. Mij is ooit geleerd, alles wat je kan betalen moet je niet verzekeren. Gaat tot nu toe prima en is economisch logisch.
    Zou overigens nooit iets laten maken voor 300€. Koop nieuw met garantie voor 360€ en zet de oude op marktplaats.

  6. Dat is veel geld voor een speaker

  7. Belachelijke prijzen. Apple denkt zich alles te kunnen veroorloven. Er komt een moment dat ze hier spijt van krijgen maar dan is het waarschijnlijk al te laat.
    De tegenvallende verkoop van de iPhone X is een eerste stap. Terugtrekkende bewegingen van de ontwikkelaars voor de Watch een tweede.

  8. Origineel geplaatst door Harko
    Belachelijke prijzen. Apple denkt zich alles te kunnen veroorloven. Er komt een moment dat ze hier spijt van krijgen maar dan is het waarschijnlijk al te laat.

    De tegenvallende verkoop van de iPhone X is een eerste stap. Terugtrekkende bewegingen van de ontwikkelaars voor de Watch een tweede.

    iPhone X tegenvallende verkoop? Apple heeft haar hoogste omzet OOIT gedraaid en de iPhone X is op dit moment de bestverkopende iPhone!

  9. Origineel geplaatst door Joran
    Mij is ooit geleerd, alles wat je kan betalen moet je niet verzekeren. Gaat tot nu toe prima en is economisch logisch.

    Zou overigens nooit iets laten maken voor 300€. Koop nieuw met garantie voor 360€ en zet de oude op marktplaats.

    Eindelijk iemand die het begrijpt.
    Zeker voor dit soort bedragen. Er zijn echter uitzonderingen. De premies voor rechtsbijstand/inboedel, e.d. zijn zo laag in verhouding dat je bijna je hele leven betalen zo weinig kost dat je dat altijd terugverdiend.

  10. Zo’n speaker hè.. is dat nou eigenlijk wat!? Zou ik hierop snoeihard hardcore kunnen beluisteren zonder enige vorm van vervorming? Nou ja snoeihard is misschien overdreven maar op een nivo waardoor deze muziek lekker klinkt dan..? Sonos.. HomePod.. en vergelijkbare speakers.. ik weet niet hoor! Om te zien prachtig, qua plek in beslag nemen perfect.. maar het geluid wat er uit komt, is dat wat?

  11. @iChris74: Je hebt zeker een punt.

  12. Origineel geplaatst door iChris74
    Zo’n speaker hè.. is dat nou eigenlijk wat!? Zou ik hierop snoeihard hardcore kunnen beluisteren zonder enige vorm van vervorming? Nou ja snoeihard is misschien overdreven maar op een nivo waardoor deze muziek lekker klinkt dan..? Sonos.. HomePod.. en vergelijkbare speakers.. ik weet niet hoor! Om te zien prachtig, qua plek in beslag nemen perfect.. maar het geluid wat er uit komt, is dat wat?

    Ik zet zelf regelmatig harde muziek op,
    De speakers vervormen niet. Het ligt ook een groot deel aan wat je er naar toe stuurt. Als de basis niet goed is kan de speaker dat nooit corrigeren natuurlijk.
    Ik heb er ook een sub bij staan wat ook wel een voordeel heeft.
    En ik heb ook het idee dat de Sonos nog wel harder kan als dat ze doen. Dat is waarschijnlijk gedaan om vervorming te voorkomen.

  13. En daarom betaal ik dit soort aankopen met mijn creditcard => aankoop een jaar verzekerd met eigen risico van 25 euro

  14. En er is verder gelukkig ook iets als consumenten recht wat je lang kan indienen als er geen schade is en het een hardware fout betreft 🙂

  15. @Joran: Helemaal mee eens.

    Bovendien als er weinig kapot gaat, ben je zonder verzekering veel goedkoper uit.
    Laatst had ik voor het eerst schade aan mijn iPhone in 5,5 jaar dat ik er één heb. Kosten: € 189 voor een nieuw scherm. Dat is € 34,36 per jaar.

    Voor dat geld kan je geen verzekering of Apple care afsluiten. Laat staan als je naast je iPhone ook nog eens je iPad, MacBook, Apple TV, Apple Watch, AirPods en straks ook nog je HomePod wilt verzekeren. Kassa!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.