rop-icoon.

rop is Apple’s gratis App van de Week

rop is een lastige puzzelgame waarin je blokjes in een bijenkorf-patroon plaatst zodat de vorm overeenkomt met het doelpatroon. Met vlagen is rop een echte breinbreker.

rop-icoon.Het is weer eind van de week, dus dat betekent een nieuwe gratis App van de Week. Deze week is dat de zwart-wit puzzelgame rop. In rop draait het om het maken van vormen met zwarte blokjes die aan elkaar verbonden zijn. De game is een rustgevend puzzelspel met bijna tweehonderd levels. De game is tot en met volgende week donderdag gratis te downloaden voor de iPhone en iPad.

rop: puzzelgame om bij na te denken

Het levels van de puzzels in rop spelen zich af in een bijenkorf-achtig patroon. Bovenaan het scherm wordt weergegeven welke vorm je met de beperkte aantal blokken moet maken. Deze blokken zijn via zwarte lijnen aan elkaar verbonden, zodat je deze niet op willekeurige plaatsen kunt leggen.

In het begin zijn de levels nog vrij eenvoudig, maar hoe verder je in het spel komt, hoe lastiger de puzzels worden. Daardoor krijg je al snel te maken met echte breinbrekers waar je minuten zoet mee kan zijn. In het tweede pakket levels wordt er nog een extra element toegevoegd, omdat je dan ook de mogelijkheid krijgt om de verbindingen tussen de blokken door te knippen. Download je rop nu in de App Store, dan bespaar je daar €0,99 mee.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2015, 10:27
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, puzzelgame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.