Reacties voor: ‘Helft Nederlandse app-gebruikers zag leven veranderen door apps’

Leefritme Kenniscentrum heeft een onderzoek onder zevenhonderd app-gebruikers gehouden, waaruit blijkt dat bijna de helft van deze groep denkt dat apps hun levens heeft veranderd.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. Ik behoor zeker tot de helft van die groep die zijn leven zag veranderen door het gebruik van apps. Zo ben ik meer geordend door het gebruik van Apps. Heb ik voor mijn eenmanszaak een perfect programma waar ik mijn uren voor klanten in verwerk wat mij veel tijd scheelt. De komst van Apps maakt het leven voor mij alleen maar makkelijker.

    Aan de andere kant zijn Apps niet alleen maar positief wanneer ik al mijn vrienden en kennissen op feestjes etc nonstop met hum iPhone zie ‘spelen’ … Uhmmm incl mezelf…

  2. Ook hier hebben apps momenteel een grote invloed.

    Dennis, welke app gebruik je daar voor?

  3. @Frank: Billings voor Mac en iPhone

  4. Weet niet of Wordfeud echte vrienden zijn 😉

  5. Vrienden?De meeste zijn vage nieuwsgierige bekenden.Vraag maar eens of ze thuis zijn als jij in de problemen zit of hun eten met jouw moeten delen.Vriendschap moet je verdienen.Dat zit niet in een potje(App)

  6. “Leefritme Kenniscentrum is een onafhankelijk instituut dat mogelijk wordt gemaakt door Vodafone”

    Haha, die houden we er in!

  7. Dat geeft te denken over (de kwaliteit van) het leven van die groep Nederlanders.

  8. Nooit meer een goudengids met zoek en vind
    dus: mijn leven is veranderd

  9. Mijn leven is door komst van de iphone en apps zeker veranderd. Mijn leven is gewoon veeel leuker geworden

  10. Het heeft zeker levens verandert !! Maar dan wel in NEGATIEVE zin. 80% van de smart-phoners laten dat ding niet in zijn broekzak zitten. Lekker gezellig bende op een feestje helft van de menigte heb constant da ding in zijn handen….

    Van mij mogen we terug naar de stenen tijdperk..

  11. Voor mij is het alleen maar positief Nu. Maar ik moet toegeven dat veel mensen verslaafd zijn aan hun iPhone. Ik Kan ook niet meer zonder mijn telefoon nu. En in zekere zin bevordert Het je sociale leven wel. Met Whatsapp heb je bijvoorbeeld heel snel een goed lopend gesprek en daar word je band hechter van. En vriendschap zit ook niet in een app nee, maar het kan je zeker helpen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.