Helft iPadclub-bezoekers gaat de nieuwe iPad kopen

Bezoekers van iPadclub hebben via een poll laten weten dat de helft de derde generatie iPad zal kopen. Er deden ongeveer vijfduizend sitebezoekers mee aan de peiling.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

New iPadAfgelopen week kondigde Apple de derde generatie iPad aan. Deze nieuwe iPad bevat een retinascherm, een A5X-processor en een iSight 5 megapixelcamera. Een aardige upgrade als je hem met de iPad 2 vergelijkt, maar wij vroegen ons hardop af hoeveel iPadclub-bezoekers van plan zijn om deze nieuwe iPad te kopen. Meer dan vijfduizend sitebezoekers stemden in onze poll, waaruit bleek dat ongeveer de helft van plan is om de nieuwe iPad aan te schaffen.


Pakweg 45 procent zegt genoeg te hebben aan zijn of haar huidige iPad, terwijl meer dan twee procent procent helemaal geen iPad wil hebben. Minder dan twee procent van de stemmers had een andere reden om de nieuwe iPad wel of niet te kopen. Het percentage van potentiële iPad-kopers lijkt vrij hoog, als je er van uitgaat dat veel iPadclub-bezoekers al een iPad in huis hebben.

Heb je iOS 5.1 geïnstalleerd op je iPad, iPhone of iPod touch? Dan horen wij graag in hoeverre dit effect had op de batterijduur van je apparaat.

Nieuwe iPad poll

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2014, 1:23
Categorieën Achtergrond, iDevices
Onderwerp ipad 3
22 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.