Grovemade speaker, walnoot

Grovemade maakt bijzondere speakers van hout

Grovemade maakt bijzondere speakers van hout, die er buitenaards uitzien. Grovemade staat bekend om de iPhone- en Mac-accessoires van hout, maar met deze speaker hebben ze weer iets heel moois gemaakt.

Grovemade speaker, walnoot

Grovemade heeft een nieuwe serie speakers gemaakt, die anders is dan alle andere. De houten speakers zijn binnenin voorzien van ribbels, die de juiste toon weten te raken. Misschien ken je het bedrijf wel van de houten iPhone-hoesjes en iMac- en MacBook-standaards die je bureau een sjieke uitstraling geven. Hieronder zie je alle producten van Grovemade op een bureau.

Grovemade speaker bureau

Grovemade-speakers

Deze nieuwe speakers zijn op zich al een bezienswaardigheid. Ze zijn gemaakt in samenwerking met Joey Roth, die al eerder ronde en organische vormen maakte. Het hout van de speakers bestaat uit één enkel deel, dat hol is en voorzien is van richels. Een dwarsdoorsnede maakt duidelijker hoe de binnenkant in elkaar zit:

Grovemade speaker, binnenkant

Zoals je al kunt raden: goedkoop is het niet. Het standaardmodel in een lichte houtsoort kost $499 en voor de uitvoeringen in walnoot en maple betaal je nog eens $100 extra. Elke 25 Watt-speaker heeft een verborgen amp en is vastgemaaktop een voetje van staal, bekleed met leer. Je ziet daardoor geen schroefjes. Dit zijn speakers die je niet achter je Mac wegmoffelt.

Grovemade speaker van walnoot, achterkant

Via: TechCrunch

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2016, 15:00
Categorie Accessoires
Onderwerp speaker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.