grovemade-walnut-desk-collection

Met de Grovemade iMac-voet ziet je bureau er opeens sjiek uit

De Grovemade Walnut Monitor Stand is een fraaie bureauhouder voor de iMac, waar je het toetsenbord en andere losse spullen onder kunt verstoppen.

grovemade-walnut-desk-imac
Er zijn accessoires die maar één of twee jaar meegaan, zoals batterijhoezen voor een specifiek model iPhone. Er zijn ook spullen die je eenmalig koopt en daarna nog jarenlang kunt blijven gebruiken. De Walnut Monitor Stand van fabrikant Grovemade hoort in die tweede categorie. Welke iMac je ook koopt en welke designtrends Jony Ive ook gaat neerzetten, deze houten houder voor op je bureau blijft er luxe en stijlvol uitzien.

grovemade walnut desk

Het probleem bij de meeste iMacs is dat het scherm eigenlijk net iets te laag staat, met kans op een verkeerde houding of pijn in je nek. Op de iCulture-redactie lossen we dat op met pakken printerpapier en oude computerboeken. Maar thuis wil je misschien iets sjiekers dan een pak papier. Gek genoeg is er dan niet eens zoveel keuze, op de Space Bar van Quirky en de HiRise van Twelve South na. De Grovemade Walnut Monitor Stand is dan niet eens zo’n gek idee. In plaats van geborsteld aluminium (zoals bij de andere twee genoemde desktophouders) kiest Grovemade voor walnotenhout. Je kunt er ook nog een collectie accessoires bij kopen, ook gemaakt van hetzelfde hout. Er is zelfs een houten houdertje om het draadloze toetsenbordje van Apple in te stoppen, zodat alles in dezelfde stijl is. Verder hebben ze een papercliphouder, bloempotjes, muismat, iphone-rock en allerlei andere spullen van walnotenhout.

grovemade-walnut-desk-collection

De Walnut Monitor stand bestaat uit één stuk gebogen materiaal, waarmee je je iMac zo’n 15 cm hoger zet zodat het beeldscherm goed op ooghoogte staat. Je kunt er ook meteen je bureau wat meer mee opruimen: onder de Mac is opeens ruimte om muizen, usb-kabels en toetsenbordkabels weg te werken. De installatie is ook een fluitje van een cent: zet de Walnut Monitor Stand op je bureau, zet de Mac er bovenop en je bent klaar. Je betaalt er $119 per stuk voor en ze verzenden ook naar Nederland.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2015, 12:23
Categorieën Accessoires, Mac & macOS
Onderwerpen bureau, mac

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.