Reacties voor: Grote Apple-winkel gepland langs de A2 Utrecht

Het wordt geen échte Apple Store, maar volgens de verhuurder zullen Apple-fans vanuit heel het land naar winkelcentrum The Wall langs de A2 komen om de nieuwe Amac-winkel te bewonderen: "niet alleen voor de regio, maar voor heel Nederland".
Lees het complete artikel → Grote Apple-winkel gepland langs de A2 Utrecht
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Ik heb effe Mn buik vol van de zogenaamde resellers, ze kunnen qua service geen meerwaarde bieden, de geniusbar is meestal volgeboekt bij Apple maar mijn ervaring is dat je beter kan wachten dan wordt je beter geholpen dan bij een reseller. Mn MacBook 2 weken kwijt geweest kreeg m terug niks gedaan, ja een softe reset, probleem niet opgelost. Apple zag gelijk een moederbord probleem en fixen het in 5 dgn. Dus een echte Apple store zou most welkome zijn en niet jog een nietsnut van een reseller.

  2. 6.200 Vierkante meter voor Apple producten? Beetje veel lijkt mij.

    Enne, pand van Broese en bibliotheek op stadshuisbrug komt ook vrij. Mooie plek (en pand) voor een echte Apple Store! 😀

  3. Erg grote winkel wordt dat dan, ben erg benieuwd en zal zeker eens gaan kijken.

    Toch zou het wel fijn zijn als Apple een Apple Store zou openen in het noorden van het land (Groningen/Zwolle oid). Voor een officiële store moet ik nu het hele land door (ondanks dat AMac een goede APR is, ga ik liever naar de Apple store).

  4. De lokatie Haarlem begrijp ik niet van Apple. Zo dicht bij de bestaande winkel in Amsterdam terwijl Utrecht centraal ligt.

    Vanuit het zuiden, noorden of oosten zijn de afstanden veel groter.

  5. Origineel geplaatst door PP
    De lokatie Haarlem begrijp ik niet van Apple. Zo dicht bij de bestaande winkel in Amsterdam terwijl Utrecht centraal ligt.

    Vanuit het zuiden, noorden of oosten zijn de afstanden veel groter.

    Wat is er niet aan te begrijpen? Haarlem is een drukke stad. En het is geen giga winkel wat er in Haarlem zit.

  6. @Michael van der Burg: Daar heb je zeker een punt, maar de ‘Genius’ Bar heeft het bij mij nu al een paar keer verpest. In eerste instantie bracht ik m’n MBP weg voor toetsenbordvervanging, dat hebben ze wel gedaan, maar toen ik ‘m terug kreeg zat het scherm onder de krassen.
    Dat kon uiteraard kosteloos vervangen worden, maar dan was ik m’n MacBook wel weer anderhalve week kwijt. Heb het ondanks de lange wachttijd toch gedaan, maar na die reparatie zat er een deuk in de topcase…

    Uiteraard weet ik dat dat een speciaal geval is, en dat ze het ook vaak goed doen, maar dit is nou niet wat je qua support mag verwachten voor een €3300 laptop.

  7. Is het van dezelfde architect die Terminal 3 op Dubai International Airport heeft ontwikkeld? Het lijkt erg op een mini uitvoering van het grootste gebouw op deze planeet (de ultra geheime locatie van NORAD in de Rocky Mountains buiten beschouwing gelaten uiteraard).

  8. Is er nog steeds zo veel leegstand in The Wall? Laatste keer dat ik er was stond 3/4 van de winkels leeg. Een troosteloos winkelcentrum. Dan zal de vierkante meter prijs wel niet erg hoog zijn.

  9. Origineel geplaatst door Michael van der Burg
    Ik heb effe Mn buik vol van de zogenaamde resellers, ze kunnen qua service geen meerwaarde bieden, de geniusbar is meestal volgeboekt bij Apple maar mijn ervaring is dat je beter kan wachten dan wordt je beter geholpen dan bij een reseller. Mn MacBook 2 weken kwijt geweest kreeg m terug niks gedaan, ja een softe reset, probleem niet opgelost. Apple zag gelijk een moederbord probleem en fixen het in 5 dgn. Dus een echte Apple store zou most welkome zijn en niet jog een nietsnut van een reseller.

    Je moet ook goed kijken naar welke je gaat. Sommige kunnen zelf repareren zoals die op de Lijnbaan. Anders sturen ze hem op.

  10. The Wall is echt niets. Niets voor niets is het daar troosteloos en leegstand. Amac is nu niet bepaald de winkel waarom ik daar nu wel zou komen. Ps woon in Utrecht.

  11. Een nieuwe Amac store…euh was die oude niet failliet?

  12. The Wall is een van de grootste winkel-flops van Nederland (Europa?).

    Tot nu toe is elke poging om het tij daar te keren jammerlijk mislukt. Je wilt daar nog niet dood gevonden worden.

  13. @karel-willem: De grootste winkelflop van Nederland is New Babylon bij Den Haag centraal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.