Reacties voor: Griffin en Adidas maken sportarmband voor iPhone

Griffin Technology en Adidas hebben de handen ineen geslagen voor een nieuw sportaccessoire: een sportarmband met Adidas-logo, bedoeld voor de miCoach hardloopapplicatie.
Lees het complete artikel → Griffin en Adidas maken sportarmband voor iPhone

Reacties: 22 reacties

  1. Die dingen haal je voor een paar dollar van ebay. Werkt net zo goed alleen dan zonder reclame logo

  2. Vraag 1: zit er verschil tussen al die armbanden?
    Vraag 2: hoe loopt dat nou in de praktijj? Ik kan nergens op het www echte gebruikerservaringen vinden.

  3. Hier zat ik op te wachten :)!!! Meteen aanschaffen!!!
    thnx iPhoneclub!

  4. Ik heb deze: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.40946
    Werkt net goed en je bespaard 27 euro.

  5. dealextreme

  6. @Coen
    Die banden zitten erg comfortabel. Met alle nieuwe dingen is het natuurlijk wennen maar eenmaal aan het hardlopen vergeet je snel dat je hem om hebt. Ik ben er in ieder geval erg tevreden over en blij mee.

  7. @Coen:
    Ik ren altijd met een telefoon aan mijn arm en gebruik SportyPal als running software. Ik gebruik Windows Mobile, Blackberry en iPhone door elkaar en het rencomfort zit in het gewicht van de telefoon.

    Voor korte afstanden maakt het niet zo veel uit, maar bij lange afstanden gaat het af en toe wel eens irriteren en dan is een kleine mp3 speler wel beter. Een goede armband moet niet knellen, geen harde clips hebben en ook gewassen kunnen worden.

    Ook de headset is van belang zodat die niet uit je oren valt, maar ook of je de muziek kan bedienen (aan/uit/volume).

    Heb zelf een armband van de Decathlon voor een paar euro en die zit goed, echter niet iedere telefoon past er goed in. Een helder plastic scherm is wel handig, maar ik kan niet zo goed op de kop mijn telefoon bedienen, dus haal hem er meestal uit, bedien hem en moet hem dan weer snel/eenvoudig tijdens het rennen erin kunnen stoppen.

  8. @Coen: Ik loop met een Belkin Dualfit (iPhone 3GS) en zoals Aart al aangeeft is het even wennen maar ik vind hem erg comfortabel. Het nadeel aan de Dualfit vind ik dat de iPhone er aan de bovenzijde ingeschoven moet worden en dus gevoelig is voor regen, transpiratie etc.
    Op voorhand (internet) leek de armband aan de bovenzijde voldoende te sluiten, maar in de praktijk is dit anders – zeker wanneer de hoofdtelefoon aangesloten is.
    Dat lijkt door de flap bij deze armband een stuk beter te zijn.

  9. Origineel geplaatst door Undutchable
    @Coen:
    Ik ren altijd met een telefoon aan mijn arm en gebruik SportyPal als running software. Ik gebruik Windows Mobile, Blackberry en iPhone door elkaar en het rencomfort zit in het gewicht van de telefoon.Voor korte afstanden maakt het niet zo veel uit, maar bij lange afstanden gaat het af en toe wel eens irriteren en dan is een kleine mp3 speler wel beter. Een goede armband moet niet knellen, geen harde clips hebben en ook gewassen kunnen worden.Ook de headset is van belang zodat die niet uit je oren valt, maar ook of je de muziek kan bedienen (aan/uit/volume).Heb zelf een armband van de Decathlon voor een paar euro en die zit goed, echter niet iedere telefoon past er goed in. Een helder plastic scherm is wel handig, maar ik kan niet zo goed op de kop mijn telefoon bedienen, dus haal hem er meestal uit, bedien hem en moet hem dan weer snel/eenvoudig tijdens het rennen erin kunnen stoppen.

    Ja probleem heb ik ook met die headphone oortjes van apple, die er constant uitvallen :s, heeft er iemand een goed alternatief?

    greets

  10. http://www.dealextreme.com, 4 dollar incl verzend kosten vanuit hong kong. Beat that.

  11. @jengels:
    Ik gebruik de Sennheiser Sportsline, type OMX 80 Sport II. Ik ben brildrager en deze gaan goed achter het oor en kunnen vocht goed verdragen.

    Je kan ook voor de duurdere Adidas versie gaan en dan kan je ook de telefoon opnemen, maar als ik ren wil ik niet gebeld worden, alleen zelf bellen in noodgevallen.

  12. Ik heb enige tijd geleden een soortgelijke sportband bij OnedayPrice gekocht en die bevalt mij nog steeds uitstekend. Zie niet écht de meerwaarde van deze sportarmband die gemaakt is door Griffin en Adidas.

    Wellicht dat het materiaal soepeler om de huid heen zit. Ik draag hem meestal om mijn onderarm en heb verder nooit problemen.

  13. @jengels: Geen oordopjes. Gewoon de muziek aan (buiten de bebouwde kom!)

  14. Ik heb een belkin band voor de iPhone 4 , werkt perfect goede pasvorm en geen last met dragen.
    Ik loop met nikeplus gps versie en dat bevalt goed.
    De band had ik voor 24 euro de volgende dag op de mat liggen

  15. Heb vandaag ook de Belkin band voor iPhone 4 gekocht. Ga hem zo dadelijk eens proberen. Ben fervente fan van Runkeeper…

    Belkinband lijkt op het eerste zicht een goede keuze te zijn geweest…

  16. Je hebt ook in-ears met hoofdbeugel zoals bij een koptelefoon.

    Die armband lijkt me lastig kan hij niet beter om je heup?

  17. Origineel geplaatst door @pple_nerd
    Je hebt ook in-ears met hoofdbeugel zoals bij een koptelefoon.Die armband lijkt me lastig kan hij niet beter om je heup?

    Dan is het geen armband meer ? 🙂

  18. @jengels: ik heb via internet Budfits gekocht!! Ideaal!! Int begin ist ff passen hoe ze het beste zitten, maar ik zou nu al niet meer zonder kunnen! En dit natuurlijk in cominatie met een Incase sportarmband en Runtastic Pro… Maakt lopen een stuk leuker!

  19. Is dit ding ook waterdicht? Ik ren graag ook als het regent…

  20. @Ruben Vandenbussche: Dus je gooit het in je mandje je betaald en er komen verder geen kosten bij. Hoe lang duurt het ongeveer voor het binnen is, en is alles wat je er koopt gratis verzending als er geen shipping bij staat. Ik heb helemaal geen ervaring met dingen uit buitenland kopen.

  21. Mwah ze waren er toch al waarom moet het dan nog een keer hier komen bij perry sport kan je ze kopen voor 20 euro water dicht en je kan er mee zwemen als je muziek verslaafd bent :p

  22. Spatwaterdicht neem ik aan 😛

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.