Greenpois0n jailbreak voor iOS 4.1 op 10-10-2010 (jailbreak)

Ontwikkelaar @p0sixninja van het Chronic Dev Team heeft geloofd dat greenpois0n op 10-10-2010 om 10:10:10 uur `(GMT) beschikbaar zal komen.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

greenpois0nOntwikkelaar @p0sixninja van het Chronic Dev Team heeft aangekodigd dat Greenpois0n op 10-10-2010 om 10:10:10 uur naar verwachting beschikbaar kan worden gemaakt. Greenpois0n is de volgende generatie jailbreak-tool voor iOS 4.1, waaraan al lange tijd wordt gewerkt. De SHAtter-expoit waarop de jailbreak-tool gebaseerd is werkt alleen in combinatie met de bootrom van de op de A4-chip gebaseerde iDevices: de iPhone 4, 4e generatie iPod touch, iPad en de vernieuwde Apple TV.

Things have progressed to the point where we don’t expect anymore roadblocks. ETA for greenpois0n is 10/10/10 at 10:10:10AM (GMT)


greenpois0n lockscreenHet houdt in dat we zondagmiddag om tien over twaalf ‘s middags de jailbreak kunnen verwachten. Er is een tijdsverschil van 2 uur met GMT omdat we in Nederland nog zomertijd hebben en in de GMT-tijdzone niet.

Met greenpois0n kun je de iPhone hacktiveren en dat is belangrijk voor mensen die geen officiële simkaart hebben om de iPhone te kunnen activeren. Bij het activeren wordt de iPhone geregisteerd bij een officiële operator. Er is officieel nog geen mededeling gedaan over of de jailbreak tethered of untethered zal zijn. De ontwikkelaar @chpwn die het wél weet zei hierover op Twitter:

The tethered status of SHAtter or greenpoison has not been announced. It’s a surprise!

Om de wachttijd door te komen is er wel een lockscreen beschikbaar gekomen. Het thema heet ‘greenpois0n battery’, is gemaakt door een ontwikkelaar met de naam ‘Sadist’ en bestaat uit een lockscreen en een slider. In Cydia zijn nog meer thema’s te vinden die aan greenpoins0n zijn gewijd.


greenpois0n

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

164 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.