Automatische updates voor iPhone en Apple TV

Apple gaat automatische software-updates voor de iPhone beschikbaar stellen. Daarmee kunnen later extra applicaties en upgrades worden toegevoegd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

brug.jpgTijdens een analisten- en persbijeenkomst gisteren heeft Apple CFO Peter Oppenheimer gezegd dat de iPhone en de Apple TV automatische software-updates na de lancering zal krijgen. Daarmee wordt het mogelijk om regelmatig nieuwe softwarefuncties en compleet nieuwe applicatie beschikbaar te stellen aan de gebruikers.


Oppenheimer zei in een verklaring dat Apple de consumenten de “best mogelijke gebruikerservaring” wil geven en dat ze een de stap nemen om te doen, waar Apple het best in is (wat dan?). Apple zal maandelijks een rapportage van AT&T ontvangen, zodat ze de upgrades kunnen rondsturen. Apple gaat ook nog bekendmaken hoe mensen de iPhone rechtstreeks via de Apple-website kunnen bestellen.

Op hetzelfde evenement was ook Apple’s Chief Operating Officer Tim Cook aanwezig. Die wilde helaas geen antwoord geven op de vraag hoeveel iPhones er bij de lancering beschikbaar zullen zijn. Zijn reactie:

“Het is moeilijk om de vraag in te schatten, totdat je daadwerkelijk het product verscheept.”

Ach, hoeveel Apple er ook klaar heeft bij de lancering, ze zijn toch binnen een week op. Wel stelde Cook de analisten gerust, dat de uitgestelde release van Mac OS X 10.5 niets te maken heeft met onderbezetting. Het lukt Apple nog steeds om goede mensen in te huren.

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.