Automatische updates voor iPhone en Apple TV

Apple gaat automatische software-updates voor de iPhone beschikbaar stellen. Daarmee kunnen later extra applicaties en upgrades worden toegevoegd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

brug.jpgTijdens een analisten- en persbijeenkomst gisteren heeft Apple CFO Peter Oppenheimer gezegd dat de iPhone en de Apple TV automatische software-updates na de lancering zal krijgen. Daarmee wordt het mogelijk om regelmatig nieuwe softwarefuncties en compleet nieuwe applicatie beschikbaar te stellen aan de gebruikers.

Oppenheimer zei in een verklaring dat Apple de consumenten de “best mogelijke gebruikerservaring” wil geven en dat ze een de stap nemen om te doen, waar Apple het best in is (wat dan?). Apple zal maandelijks een rapportage van AT&T ontvangen, zodat ze de upgrades kunnen rondsturen. Apple gaat ook nog bekendmaken hoe mensen de iPhone rechtstreeks via de Apple-website kunnen bestellen.

Op hetzelfde evenement was ook Apple’s Chief Operating Officer Tim Cook aanwezig. Die wilde helaas geen antwoord geven op de vraag hoeveel iPhones er bij de lancering beschikbaar zullen zijn. Zijn reactie:

“Het is moeilijk om de vraag in te schatten, totdat je daadwerkelijk het product verscheept.”

Ach, hoeveel Apple er ook klaar heeft bij de lancering, ze zijn toch binnen een week op. Wel stelde Cook de analisten gerust, dat de uitgestelde release van Mac OS X 10.5 niets te maken heeft met onderbezetting. Het lukt Apple nog steeds om goede mensen in te huren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 16:29
Categorie iOS
Onderwerp apple tv

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.