Fietsen met Google Maps

Reacties voor: Google Maps krijgt verbeterde fietsnavigatie (maar waar blijft Apple?)

Google Maps krijgt de komende weken verbeterde navigatie voor de fiets. Je kan dan beter meerdere routes met elkaar vergelijken en krijgt meer info over wat voor soort weg het is, zodat je kunt inschatten of je het prettig vindt om overheen te fietsen. Maar er komen nog meer nieuwe functies naar Google Maps.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Je weet toch, Apple is alleen voor Tesla rijders😂

  2. Apple heeft nooit haast met Nederland. Als je navigatie nodig hebt met de actuele verkeerssituatie ben je sowieso beter af bij Google. Dat geeft niet als Apple zich focust op apparaten, niet van alles maar een beetje ontwikkelen. Mijn apple kaarten staan ergens ongebruikt in een mapje.

  3. Ik kan me niet voorstellen dat het net zo goed wordt als de gratis Routeplanner van de Fietsersbond. Sinds ik die ontdekt heb, gebruik ik niets anders meer voor fietsroutes.

  4. Origineel geplaatst door Ernst de Moor
    Ik kan me niet voorstellen dat het net zo goed wordt als de gratis Routeplanner van de Fietsersbond. Sinds ik die ontdekt heb, gebruik ik niets anders meer voor fietsroutes.

    Dank voor deze tip!

  5. Origineel geplaatst door Michel
    Apple heeft nooit haast met Nederland. Als je navigatie nodig hebt met de actuele verkeerssituatie ben je sowieso beter af bij Google. Dat geeft niet als Apple zich focust op apparaten, niet van alles maar een beetje ontwikkelen. Mijn apple kaarten staan ergens ongebruikt in een mapje.

    Voor mij werkt Apple kaarten juist beter dan Google Maps. De interface is overzichtelijker en de reistijd is accurater, ook met calamiteiten. Volgens mij syncen ze met TomTom voor Nederlandse data.

    In de stad is het altijd druk dus ik heb meer aan een blauwe route die alleen echte knelpunten aangeeft en verder de tijd goed berekent dan een route met rode lijnen bij elk stoplicht.

  6. @Michel: Mijn Apple kaarten is verwijderd, het werkt gewoon niet prettig.
    Ik heb daarbij ook nog eens geen auto, dus heb er helemaal niks aan:

    Voor de auto gebruik ik Waze werkt erg prettig, geeft gevaarlijke situaties alles aan, alternatieve routes wanneer er file blijkt te zijn en nog meer.
    Voor de fiets gebruik dan nog Google Maps.

    Ben wel benieuwd na de nieuwe Apple kaarten straks, wanneer die er is met ios16 zal nog eens poging wagen.

  7. @Ernst de Moor: eens!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.