Geruchten over iPod touch met FaceTime-camera

De geruchten over de iPod touch 4G nemen toe. Er zouden onderdelen van een prototype zijn uitgelekt en een beschermhoesje dat aanwijzingen bevat
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipod-touch-onderdeelOver ongeveer een maand kondigt Apple de nieuwe iPods aan en de eerste geruchten
stromen al binnen. Zo zou er een accessoirefabrikant zijn die al beschermhoesjes voor de nieuwe iPod touch heeft gemaakt (met camera- en flitsopening) en zijn er op internet foto’s opgedoken van onderdelen die voor de vierde generatie iPod touch bedoeld zouden zijn. De afbeeldingen tonen het frontplaatje van een iPod touch met opening voor een FaceTime-camera. Omdat de iPod touch geen mobiel nummer heeft, zou Apple van plan zijn om met e-mailadressen te werken, bleek uit een eerder gerucht.

ipod-touch-1

Op de labels staat de tekst Apple (c) 2010 en een productiedatum van 29 april 2010. Nu zijn prototypes bedoeld om wat functionaliteit uit te proberen, dus het is heel goed mogelijk dat Apple een paar prototypes van de iPod touch heeft gemaakt met ingebouwde camera’s, maar er voor de uiteindelijke productie toch weer vanaf ziet. Vorig jaar circuleerden er foto’s van een prototype iPod touch met camera aan de achterzijde, maar die is nooit uitgebracht.

ipod-touch-2

Een ander gerucht spreekt over gebruik van een Retina Display (net als in de iPhone 4) en een ingebouwde gyroscoop voor betere gamefuncties. Ook wordt er gesproken over 512MB geheugen en een A4-processor, maar misschien zijn die functies gewoon afgekeken van de iPhone 4.

ipod touch 4g hoesjeHoesjesfabrikanten beginnen al vroegtijdig met het maken van accessoires, op basis van foto’s die op internet zijn verschenen. Hardmac heeft al een foto op de kop getikt van een hoesje met daarin een apparaat dat de vierde generatie iPod touch moet voorstellen. Deze is voorzien van een camera, led-flitser en een matte achterkant. Ook het zwarte plastic gedeelte voor de Wi-Fi-antenne ontbreekt.

Apple organiseert de afgelopen jaren steeds in september een evenement waarbij muziek, iTunes en nieuwe iPods centraal staan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 augustus 2010, 1:03
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen camera, facetime, ipod touch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.