Achterkant van iPhone 5s.

‘Apple brengt binnenkort verbeterde iPhone 5s met A8-chip uit’

Apple zou binnenkort een verbeterde versie van de iPhone 5s uitbrengen. Deze zou voorzien worden van de A8-chip en klaar zijn voor productie, aldus geruchten.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Achterkant van iPhone 5s.Bronnen in Japan beweren dat Apple druk bezig is met een verbeterde versie van de iPhone 5s. Deze nieuwe 4-inch iPhone zou al zeer snel het levenslicht kunnen zien en bevat verbeterde specificaties ten opzichte van de oudere iPhone 5s.

‘iPhone 5s met A8-chip en Bluetooth 4.1’

Deze verbeterde iPhone 5s zou door het leven gaan als iPhone 5s Mark II, beweert de site Macotacara. In plaats van de A7-chip in de originele iPhone 5s, zou deze nieuwe iPhone 5s een A8-chip krijgen, dezelfde als in de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Verder zou deze nieuwe 4-inch iPhone uitgerust worden met Bluetooth 4.1 (ten opzichte van Bluetooth 4.0 in de iPhone 5s) en een verbeterde FaceTime HD-camera, gebaseerd op die van de zesde generatie iPod touch met een grotere diafragma.

Deze nieuwe iPhone zou volgens de bron klaar zijn voor productie en snel in de schappen kunnen liggen. Dit gerucht spreekt enkele uitspraken van de bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo tegen. Die beweerde dat Apple zou kiezen voor een A9-chip in een nieuwe 4-inch iPhone die begin 2016 moet verschijnen. Toch zijn beide bronnen het erover eens dat er een nieuwe 4-inch iPhone aan zit te komen, waarbij het uiterlijk gebaseerd zou zijn op de iPhone 5s. Het lijkt daardoor steeds aannemelijker dat Apple daadwerkelijk met een nieuwe kleinere iPhone op de proppen komt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 november 2015, 18:58
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.