Reacties voor: FAKE: push-notificatie in iPhone firmware 2.2.1 (Update)

Volgens een Russische website zijn ze in bezit van iPhone firmware 2.2.1 Beta 1, waarin push notificaties en draadloos synchroniseren van notities met MobileMe zijn geactiveerd. Maar de bewijzen zijn niet erg sterk.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Laten er hopen op 2.3!! Nu nog meer belangrijke updates (zie pleasefixtheiphone.com…)
    Push heb ik niet zo’n belang bij..

  2. Firmware 2.3 komt 8 december niet uit, het gaat hier om dat firmware 2.3 beta 1 zou worden verstuurd naar de ontwikkelaars.

  3. Laten we ajb oppassen met het voeden van geruchten. Diverse mensen op deze site nemen ze nl direct voor waar aan en zijn teleurgesteld (of zelfs boos) als ze er niet inzitten.

  4. @sannie
    Vind ik ook. Het blijft een gerucht. Maar hoop doet leven

  5. Draadloos synchroniseren met een website zoals MobileMe. Dat zou pas echt een super update zijn. Push notificatie: who cares?

  6. Of dat mailtje van Steve waar is of niet weet ik niet, maar het klinkt mij erg logisch in de oren dat ze het 100% goed willen hebben bij release, want iPhone kopers zijn erg kritisch wat betreft updates 😉

    Zoals jullie al zeggen, het is al eerder voorgekomen dat er iets belangrijks zat in een subpunt update, maar ik ben benieuwd, we zullen zien!!

  7. @Corjan – Ehmmm, mijn iPhone synchroniseert toch echt al over-the-air Mail, Calendar, Contacts en Bookmarks met MobileMe – al sinds 2.0.

  8. Hmm…MobileMe wordt al draadloos gesynchroniseerd. Dit is toch een onduidelijke zin.

    Wat de Russen bedoelen is dat nu eindelijk ook de notities die te vinden zijn in je Mail applicatie (Mac) nu eindelijk ook door middel van MobileMe worden gesynchroniseerd. De agenda krijgt eindelijk ook een notificatie.

  9. Firmware 2.3 Alpha met Tomtom Navi 😀 😀

  10. @sannie – Wat de opmerking van Sannie betreft, dat we moeten oppassen bij dit soort geruchten: je hebt wel gelijk hoor MAAR… Een paar dagen geleden was er een gerucht van macaddict.fr dat we zo ongeloofwaardig vonden dat we het bewust hebben overgeslagen. Toch werden we tot drie dagen erna overstelpt met goedbedoelde tips van mensen die het ergens hadden gelezen en het toch wel interessant vonden. Als je dan voor de twintigste keer aan het terugmailen bent dat het bewijs wat ons betreft wat zwak is, denk je wel: hmmm, volgende keer toch maar even kort iets erover schrijven, met duidelijk erbij dat het waarschijnlijk nep is (alleen groeien korte stukjes als we ons erin vastbijten vaak uit tot lange stukjes…)

  11. Ach…die push notificaties worden pas aangekondigd op de MacWorld in januari. Dit jaar gaan we geen updates meer krijgen. Freaks vinden het te gek om wekelijks te updaten maar de gewone consument haat dit tijdrovend gedoe.

    Van deze kleine update moeten we niet zo veel verwachten. Apple is eindelijk te weten gekomen dankzij Apple België dat de Belgen een AZERTY toetsenbord gebruiken. Deze update doet dus niks anders dan voor de Belgen een geschikt toetsenbord tevoorschijn te toveren.

  12. Die badge voor Calendar zit er op dit moment al in. Ik heb die badge op dit moment ook op mijn calendar staan waar ik 2 afspraken moet accepteren.

  13. Waar blijft de mogelijkheid om zonder jailbreak te kunnen filmen?

  14. Goh, dit nieuwsbericht had al niet eens gepost hoeven te worden.

  15. Origineel geplaatst door Rsport20
    Firmware 2.3 Alpha met Tomtom Navi 😀 😀

    Jaaaaa, voor de extra korte routes… je batterij binnen een half uurtje leeg. Lekker handig.

  16. Misschien een domme vraag….. Maar hoe kan de iphone je mail om een bepaalde tijd ophalen als er niks op de achtergrond kan draaien?

  17. @Jan – Enkel Apple programma’s zijn toegelaten om mee in de achtergrond te draaien.

  18. @Allwin:
    Navigeren doe je natuurlijk met een kabel tussen iphone en sigaretten aansteker. Wat jij zegt over de batterij slaat dus nergens op.

  19. hm opzich wel jammer want de mogelijkheid om “notities via MobileMe te synchroniseren” leek me wel erg handig!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.