Reacties voor: Gerucht: iPhone 5 komt tweede week van september

Volgens de Chineestalige krant China Times staat de introductie van de iPhone 5 gepland voor de tweede week van september.
Lees het complete artikel → Gerucht: iPhone 5 komt tweede week van september
Michel Lusthof -

Reacties: 44 reacties

  1. Ik gok dat de iPhone 5 tegelijk komt met iOS5… en met de laatste beta’s… komt deze denk ik vrij snel…

    We wachten het gewoon maar af 😉

  2. Ik verwacht dat ik m’n iphone 4 nog wel een jaartje hou.

  3. Inderdaad. Ik heb nog een 3gs dus ik ‘moet’ overstappen. Maar het zou zo maar kunnen dat ik een iPhone 4 neem. Niks mis mee en met die prijzen die je tegenwoordig moet betalen zelfs bij een abbo van 2 jaar is het een goede optie.

  4. En ik houd mijn 3GS nog een jaar.
    Die werkt nog steeds perfekt en zeer belangrijk IOS 5 draait daar straks oook gewoon op.
    Laat de geruchten over de iphone 6 maar komen 🙂

  5. Ik ben met mijn early 3G wel zwaar toe aan een nieuwe iPhone. 3 jaar lang is die dagelijks misbruikt en het kan echt niet meer.

    Hier wat voorspellingen mbt de iPod en iPhone lijn voor het najaar.

  6. Gerucht: iphoneclub stopt met het plaatsen van geruchtmakende berichten in de 1e week van augustus.

  7. Leuk hoor als er een nieuwe telefoon op de markt uitkomt die precies hetzelfde kan als de 3G, 3GS en de 4.
    Ben zeer tevreden met mn 4, deze doet het werkelijk prachtig en wat ik wil: bellen smsen en internetten..
    Ooow wacht, dat kunnen alle iphones en smartphones ook..
    Dus voor mij de komende jaren een sim only met behoud van mijn iphone 4.

    Wat ik wel een beetje slecht vind van Apple ( of welke andere merk ) is zodra er een nieuwe telefoon op de markt uit komt dat de huidige modellen meestal vrijwel vergeten worden. Ze brengen hetzelfde product keer op keer uit maar verpakken het steeds anders.

    Vind zelf dat je je niet blind moet staren op nieuwe producten als jou product hetzelfde doet als dat nieuwe. Laten we eerlijk wezen door de hype en enthousiasme van gebruikers denken we nee geloven we echt dat er zoveel anders is of verbeterd is.
    Als voorbeeld wil ik aanhalen de ipad’s. Terwijl bij de aankondiging van de iPad 2 er bij de keynote werd gesproken over gloednieuwe functies etc. zei mijn naasten omgeving vrijwel direct na aanschaf dat dat allemaal wel meeviel, dat je eigenlijk net zo goed voor de iPad 1 kon gaan.
    Hetzelfde gold ook voor de 3GS naar de 4. Hier en daar sneller en scherper kleine verbeteringen maar in wezen de basis functies exact hetzelfde.
    Apple moet wel heeeel creatief omgaan met haar toekomstige telefoons.

  8. Origineel geplaatst door Rick
    Gerucht: iphoneclub stopt met het plaatsen van geruchtmakende berichten in de 1e week van augustus.

    Hahaha als dat zou kunnen!

  9. Origineel geplaatst door Rick
    Gerucht: iphoneclub stopt met het plaatsen van geruchtmakende berichten in de 1e week van augustus.

    HAHAHA die is goed XD

  10. @colonel sanders: Gelukkig moet je niks met je abbo, als je wilt gewoon lekker laten doorlopen, heb je ook geen gezeik met de nieuwe tarieven en voorwaarden 😉

  11. Ook ik hou mijn 4 nog een jaar ook al had een 1 jarig abo. De prijzen worden mij te overdreven.
    ( en wat een verrassing weer het zoveelste zelfde gerucht over de releasetijd, hoe vaak gaat iPhoneclub dit nog herhalen?)

  12. Origineel geplaatst door zalex
    Ik ben met mijn early 3G wel zwaar toe aan een nieuwe iPhone. 3 jaar lang is die dagelijks misbruikt en het kan echt niet meer.

    HIer precies hetzelfde. Ben echt toe aan een nieuwe want deze is niet meer vooruit te fikken!

  13. Ik ga nog een jaartje door met mijn 2g. Verschil is nog te klein,

  14. Ik ga niet weer een nieuwe iPhone halen, heb geld er ook nog niet voor, de iPhone 4 is al alles wat me hartje begeert dus veel plezier met die ronde iPhone 5!

  15. Lol, enkele posten geleden ging iedereen de iPhone 5 kopen ookal voldeed de 4 het nog goed.

  16. Origineel geplaatst door Vosjuh de Eerstuh
    Hier en daar sneller en scherper kleine verbeteringen maar in wezen de basis functies exact hetzelfde.

    Eeuh tja, ze kunnen inderdaad allemaal bellen, smsen en internetten…. Zo raar is het niet dat ze de echt oude toestellen vergeten, ze zijn gewoonweg niet ontwikkeld voor de nieuwe opties in nieuwe versie van iOS. Daarnaast willen ze natuurlijk dat je hun nieuwe producten koopt en niet met oud ding blijft zitten want daar verdienen ze niets aan (terwijl updates daarvoor beschikbaar stellen wel geld kost).

    Er is maar 1 upgrade die niet zo heel boeiend was, en dat was de 3GS. Ondanks dat die wel aanzienlijk sneller is dan de 3g kwamen er weinig hardwarematige nuttige upgrades bij. En hij ziet er ook nog eens hetzelfde uit als zn voorganger.

  17. Feitelijk om te huilen: al dat gespeculeer over (het uiterlijk van) een nieuwe telefoon terwijl in Afrika mensen omkomen van de honger. Het leven is te kort en te gewichtig om me druk te maken hoe een nieuwe telefoon eruit ziet en wanneer die uitkomt.

  18. Heb nog steeds mijn 3GS en ben er nog steeds tevreden over. En omdat er nog ondersteuning is voor de 3GS(iOS5), laat ik de iPhone 5 maar voor wat het is.

  19. Ik hopp dat er een smart cover komt voor de nieuwe iphone, vind em heerlijk voor de ipad

  20. @Matjas: Toen waren de nieuwe abonnementen nog niet bekend.
    Dit en de prijzen die je betaald voor het toestel zelf (die naar mijn weten niet veranderen) laten mensen toch nog eens kritisch kijken naar het toestel wat ze hebben.
    De 3Gs kan nog prima meekomen. (de 3g van mijn vriendin moet wel hoognodig vervangen worden)

  21. Apple liet eerder al wel doorschemeren dat er in september een grote productovergang gepland staat, maar wilde uiteraard niet kwijt om welk product het zou gaan.

    Het kan ook gaan over een 15 en 17 inch macbook air (pro) die -zouden- uitkomen in september.

  22. @Vosjuh de Eerste: Met de eerste volkswagen polo kon je ook rijden en gingen de ramen ook open als je aan die zwengel draaide.Je hebt gelijk dezelfde naam alleen ander uiterlijk maar ook onder de motorkap is gesleuteld.En een 3g vergelijken met een 4 is echt al een wereld van verschil hoor.

  23. Zouden beter wat meer aandacht aan de accuduur kunnen besteden, dat zou pas een opzienbarende verbetering zijn.

    Mijn 3GS is nu na een dag leeg terwijl alles uit staat. Ik zou TomTom of een een Geo app kunnen gebruiken voor wandel of fietsroutes ware het niet dat de accu leeg zou zijn voordat men halverwege is.

    Ik koop zeker geen 5 als dat niet verbeterd is.

  24. Oja en Douwe Egberts koffie heet ook nog steeds hetzelfde,in een andere jas en met een andere smaak.Ze kunnen moeilijk maar iedere keer een nieuwe naam verzinnen.Dat heet merkvertrouwd.

  25. @iPeppel: HAhaha en toch lees je alles. Lol

  26. @MAARTEN: Hier hetzelfde, heb nog steeds mijn 2G en werkt perfect. Mis enkel de applicaties die werken op iOS 4 en het 3g bereik. Toch twijfel ik om toch de nieuwe iphone 5 te kopen. Ik denk dat een iphone 2g en 3g gebruiker toch heel veel mist tov een 3gs en 4g gebruiker.
    Dus voor mij is het uitkijken naar de 5g. Ik hoop dat het toestel en design mij niet teleur stelt. Het design van de 4g is echt prachtig vergeleken met elke andere smartphone.

  27. @iPeppel: Goeie grap;-)

  28. Heerlijk om te lezen hoor dit soort geruchten… en dan straks op jacht om een iPhone 5 weten te bemachtigen, ieder jaar weer erg leuk!
    Maarre volgens mij word het de nieuwste iPod die uitkomt. Ik kan aan die hoesjes nl niet zien of het toestel wat erin komt te zitten je daar ook mee kan bellen … 🙁

  29. @Vosjuh de Eerstuh: Jij snapt er ook niets van he -_-
    Als er een nieuwe iphone uit komtben je echt wel nog goed met je iphone 4.
    En het verschil is echt wel in de iphones.
    Wat jij nu zegt is dat zelfs de iphone 3g en de iphone 4 ongeveer het zelfde is. Daar klopt niets van. Overal is wel een verbetering die je merkt.
    Betere camera, processor en scherm dat is het gene wat je goed kunt verbeteren, en dat doet apple ook elke keer.

  30. Dacht eerst dat het een leuk verjaardagscadeautje zou zijn. Maar toen ik me bedacht dat het dit jaar 10 jaar 9/11 is zou dat wel een beetje ongepast zijn. Toch?

  31. Leuk dan heb ik een iphone 3gs met ios5 en een Htc Sensation.

  32. Helaas ‘dwingt’ Apple je bijna om eens in de zoveel jaar nieuwe hardware te kopen. iOS 4 heeft de 3G dusdanig langzaam gemaakt, dat hij onbruikbaar werd en ik genoodzaakt werd een iPhone 4 te kopen.

    Ik heb hem toen een tijd lang teruggezet naar 3.1.3 en dat werkte prima. Totdat Apple MobileMe gebruikers verplichte over te stappen naar de nieuwe CalDav calender, die dan alleen op iOS 4 draaide. Dus toch maar upgraden naar iOS 4.

    En nu trekken ze de stekker uit MobileMe en wordt dit vervangen voor iCloud…maar dan moet je wel iOS 5 hebben, die niet draait op een 3G en ook niet op Macs met OSX 10.6.

  33. @Flieps: ‘Dwingen’ is wel een groot woord hoor. Je hebt ergens wel gelijk natuurlijk, maar bij andere fabrikanten is het niet anders. De 3G is al meer dan drie jaar oud en dat is in smartphoneland bijna bejaard. Je kunt als fabrikant natuurlijk niet oudere producten tot in lengte van jaren blijven ondersteunen. Dat zou financieel niet verantwoord zijn. Bovendien wil je ook je nieuwe producten kwijt. Ik vind het eerlijk gezegd al bijzonder dat de 2G en de 3G nog tot op zekere hoogte meekunnen tegenwoordig. Dat zul je bij andere fabrikanten niet zo snel zien.

  34. Trouwens, als ik naar de features van iOS 5 kijk zou ik niet kunnen wachten om een telefoon te hebben die dat ondersteund. Dat is echt een geweldig besturingssysteem.

  35. Ik loop met een ver overjarige 3G rond …. tijd voor verniewing

  36. Apple innoveert, apple bedenkt nieuwe features en wil de concurrentie voor blijven, of in ieder geval gelijke tred houden. software moet dus ook vernieuwen. Het is dus logisch dat op een gegeven moment niet alle spullen ondersteund worden. Het is net als met de oude videobanden, VHS. die worden ook niet of nauwelijks meer ondersteund, net als floppies. het lullige is alleen dat de ontwikkelingen steeds sneller gaan!

    als je telefoon het doet, hoef je niet een nieuwe te nemen. maar als je telefoon gewoon op is, dan snap ik het best dat je een nieuwe wilt. Ik ben zuinig met m’n telefoon(s), maar ik gebruik ze zeer intensief, en na een maand of 9 zijn ze OP. ik ben dan dus alweer rap toe aan een nieuwe…

  37. @ipeppel: Probleem is dat je wel kan speculeren waarom mensen in Afrika doodgaan van de honger, maar dat je dan al snel uitkomt op gebrek aan eten. Maar ga je gang en richt hongersnoodinafrikaclub op ;P

    @flieps: ik zou je paranoide noemen, maar wilde een ipad-app downloaden via pc/mac op m’n vakantieadresje (geen wifi). PC en mac waren allebei 5-6 jaar oud. Mac wist niet wat een ipad was met osx 10.4 en eiste een os upgrade van ca. 150 euro alvorens de nieuwe itunes met ipad ondersteuning te downloaden. De windows xp pc draaide binnen no time de nieuwste itunes. Dat was wel ff een f*c mac- momentje.

  38. Hier ook nog een tevreden 3GS-bezitter.
    Straks wordt het nog ook eens ondersteund met iOS5. Of ik dan nog de nieuwe iPhone wil kopen? Denk van niet maar wacht wel gewoon af.

  39. Origineel geplaatst door Flieps
    Helaas ‘dwingt’ Apple je bijna om eens in de zoveel jaar nieuwe hardware te kopen. iOS 4 heeft de 3G dusdanig langzaam gemaakt, dat hij onbruikbaar werd en ik genoodzaakt werd een iPhone 4 te kopen.Ik heb hem toen een tijd lang teruggezet naar 3.1.3 en dat werkte prima. Totdat Apple MobileMe gebruikers verplichte over te stappen naar de nieuwe CalDav calender, die dan alleen op iOS 4 draaide. Dus toch maar upgraden naar iOS 4.En nu trekken ze de stekker uit MobileMe en wordt dit vervangen voor iCloud…maar dan moet je wel iOS 5 hebben, die niet draait op een 3G en ook niet op Macs met OSX 10.6.

    Dan neem je toch lekker een Android die wel meer dan drie jaar lang updates krijgt? Oh, wacht.. Androids krijgen amper twee jaar al geen updates meer.

    Het is geen ‘spelletje’ van Apple; het is gewoon een ontwikkelende markt. Updates zijn normaal. Als jij non-conformistisch wilt doen met een drie jaar oud toestel, be my guest. Maar wees dan ook zo non-conformistisch om niet de nieuwe software te willen draaien, en niet de nieuwe privileges van die software te wensen.

  40. @colonel sanders: Heb jij geluk dat je niet in België woont 😉
    Wij betalen 640 tot 750 euro voor de iPhone 4. Dan hebben we nog geen belkrediet of 3G. Bij Mobistar (= Belgische T-mobile) betalen we €30 voor 300 smsjes OF 180 belminuten en 200mb internet. Sorry, maar dat is schandalig duur. In dit geval zijn jullie Nederlanders veel beter af. ****** België 🙁 En straks betalen we nog meer door onze nieuwe BIV tarieven. Iemand met een dacia duster gaat meer betalen dan iemand met een BMW 520d.

  41. Origineel geplaatst door sleutie
    Origineel geplaatst door zalexIk ben met mijn early 3G wel zwaar toe aan een nieuwe iPhone. 3 jaar lang is die dagelijks misbruikt en het kan echt niet meer.HIer precies hetzelfde. Ben echt toe aan een nieuwe want deze is niet meer vooruit te fikken!

    Ik sluit me hierbij aan. Ook de mijne is niet meer vooruit te branden. En wat zal ik blij zijn als ik net als op de iPad kan multi-tasken. Ik mag nu al verlengen maar wacht toch nog ff af.

  42. verwacht niet dat de nieuwe iphone veel sneller gaat worden, kijk maar naar de ipad 2, vergeleken met de ipad 1, hier en dier ietsje sneller,,

    verwacht eigelijk alleen goede verbetering in de batterijduur en camera,

  43. En toch lees je dit!

    Origineel geplaatst door iPeppel
    Feitelijk om te huilen: al dat gespeculeer over (het uiterlijk van) een nieuwe telefoon terwijl in Afrika mensen omkomen van de honger. Het leven is te kort en te gewichtig om me druk te maken hoe een nieuwe telefoon eruit ziet en wanneer die uitkomt.

  44. Ik ben wel hoog Nodig aan een nieuw toestel toe
    Ik heb nu een galaxy s de eerste dag had ik al z’n spijt ik heb dat ding zo vaak vervloekt!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.