Gerucht: ‘Apple heeft eind januari media-event in New York gepland’

Apple heeft eind januari een media-evenement gepland, zegt AllThingsD.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

statue-of-appleApple heeft plannen om eind januari een media-gerelateerd evenement te organiseren. Dat zegt AllThingsD op basis van bronnen. Het zou niet gaan om aankondigingen rondom de iPad 3 of de Apple TV. Wel zou Apple’s Senior VP of Internet Software Eddy Cue van de partij zijn, de man die bij Apple verantwoordelijk is voor de iTunes Store, App Store, iBookstore, iAd en iCloud.

De betrokkenheid van Cue zou erop kunnen wijzen, dat de aankondiging betrekking heeft op de uitgeef- of advertentiewereld. De laatste keer dat Cue het podium betrad tijdens een aankondiging in New York, was tijdens de onthulling van The Daily, een dagelijkse krant op de iPad die door het bedrijf van Rupert Murdoch wordt gemaakt.

Bij de aankondiging van nieuwe Apple-hardwareproducten kiest Apple meestal voor een evenement in San Francisco of Cupertino. Kara Swisher van AlLThingsD denkt dat Apple de aankondiging van een interactieve televisie ook eerder in Californië zal doen, bijvoorbeeld op het hoofdkantoor of in het hart van de televisie-industrie, in Hollywood. Swisher meent dat het om een belangrijke, maar niet erg grootschalige gebeurtenis gaat.

Volgens TechCrunch gaat het om een evenement, gericht op iBooks en het publiceren van boeken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 januari 2012, 15:40
Categorieën Apple, Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple, evenement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.