Pull To Dismiss: verberg je iPhone-toetsenbord door naar beneden te vegen (jailbreak)

Pull To Dismiss is een simpele jailbreaktweak voor de iPhone, die ervoor zorgt dat je toetsenbord verdwijnt wanneer je naar beneden veegt over je scherm. De tweak is gratis verkrijgbaar via de repository van BigBoss.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone keyboardEen van de grote voordelen van een jailbreak, is de mogelijkheid om tweaks te installeren die iOS op bepaalde facetten veranderen en verbeteren. Dit zie je bij bijvoorbeeld SBSettings, die een aantal systeemknoppen toevoegt om bepaalde handelingen makkelijker te maken. Nog zo’n tweak is is Pull To Dismiss, waarmee het mogelijk wordt je virtuele toetsenbord te verbergen door over het scherm te vegen.

Pull To Dismiss werkt zoals je het zou verwachten: bevindt er zich een virtueel toetsenbord op het scherm, dan kun je deze laten verdwijnen door hem naar beneden te vegen op je scherm. In sommige situaties is dit al mogelijk door op bijvoorbeeld het tekstveld te tappen.

Pull To Dismiss is ontwikkeld door Ryan Petrich, die eerder ook al verantwoordelijk was voor bijvoorbeeld Activator en RetinaPad. Aangezien de tweak slechts een enkele functie toevoegt, zijn er geen instellingen om te wijzigen.

Pull To Dismiss is gratis beschikbaar via de repository van BigBoss en vereist iOS 3.2 of hoger.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 15:09
Categorie Jailbreak
Onderwerp jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.