iPhone 4 en iPhone 4S winnen van Nokia Lumia 800 in browser-benchmarktest

De Nokia Lumia 800 blijkt niet te kunnen winnen in een browserbenchmarktest met de iPhone 4 en iPhone 4S. Beide iPhones scoren beter op een reeks testjes.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone-4s-nokia-lumiaDe iPhone 4 is niet meer de nieuwste smartphone op de markt. Die eer gaat momenteel naar de Nokia Lumia 800, een toestel dat veel aandacht krijgt omdat het dé terugkeer van Nokia betekent. Om te bewijzen dat de browser in de Lumia 800 sneller is dan die van de iPhone voerde 359gsm een aantal benchmark-tests uit. De testers vergeleken de Nokia Lumia met Windows Phone 7.5 (Mango) met een iPhone 4 met iOS 4.3 en een iPhone 4S met iOS 5. Daarbij bleken de iPhones toch het best te scoren.

Alledrie kwamen ze door de Acid3-browsertest, maar in de Browsermark- en Sunspider-test scoorde vooral de iPhone 4S een stuk beter dan de Nokia. Afgelopen april werd nog beweerd dat IE 9 van Windows Phone veel sneller zou zijn dan de mobiele versie van Safari. Maar in deze tests wint zelfs de iPhone 4 nog nipt van de Lumia. In een vergelijkbare test in oktober, uitgevoerd door de website Slashgear, won de iPhone ook al.

Via: MyNokiaBlog

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZZG-mYisDA4

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 januari 2012, 15:29
Categorieën iDevices, iOS
Onderwerpen benchmark, nokia, webbrowser

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.