Gerucht: Apple gaat mini-projectoren inbouwen in de iPhone

Het gerucht gaat dat Foxlink connecties heeft met Apple om de nieuwe iPhone te voorzien van mini-projectoren. Mini-projectoren bestaan al wel, maar ze zijn tot nu toe behoorlijk groot, zoals de reeds aangekondigde modellen van MiLi en Samsung.

iPhone Beamer ProjectorDe geruchten bestaan dat Apple Foxlink ingeschakeld zou hebben om mini-projectoren te laten bouwen. Deze firma zou op dit moment producten aan het ontwikkelen zijn voor internationale merken zoals Nokia, Samsung en Apple, aldus Taiwanese telefoonmakers. Foxlink zou de eerste demomodellen al verstuurd hebben om een eerste indruk te laten zien. Het bedrijf kan in het vierde kwartaal van dit jaar al de eerste verzendingen kunnen doen, aldus de bronnen. De bronnen geven aan dat de geruchten betrouwbaar zijn, omdat Foxlink al heel sterke relaties heeft met Nokia en Apple.

De mini-projector zou de mogelijkheid bieden aan de iPhone en iPod Touch om direct te functioneren als beamer. Mini-projectoren zijn niet compleet nieuw: een paar dagen geleden verschenen foto’s van de MiLi Pro videoprojector voor de iPhone. Vooralsnog zijn de eerste modellen nog vrij groot Samsung heeft al een eerste model gereed, die ze op de CES in Las Vegas hebben geïntroduceerd: de Samsung MBP200. Deze is nu verkrijgbaar in Duitsland, heeft een afmeting van 110x49x19 mm en kan een projectie doen van 480×320 pixels. De prijs is ongeveer € 500.

Om maar meteen verder te gaan in het geruchtenverhaal, zou de nieuwe iPhone in juni volgend jaar een mini-projector hebben? Wat denk jij?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juli 2009, 20:39
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple, geruchten, projector

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.