Reacties voor: Gaat Apple de iPad-verkoopcijfers eindelijk bekendmaken?

In de rechtszaak die Apple voert tegen Samsung in Australië, verlangt de rechter cijfers te zien van landelijke verkoopcijfers van de iPad. Apple heeft echter een beleid dat ze die niet bekend maken.
Bart Breij -

Reacties: 6 reacties

  1. Concurreren doe je op basis van innovatie, kwaliteit, dienstverlening, prijs etc. NIET voor de rechtbank. Consumenten hebben belang bij een stevige concurrentie. Apple probeert dat op arrogante wijze via de juridische weg te voorkomen. Jammer. Dat heeft Apple helemaal niet nodig.

  2. Ik snap überhaupt niet waarom Apple de verkoopcijfers niet per land specificeert. Als investeerder zou je toch verwachten dat dit soort cijfers gewoon in de jaarverslagen staan.

  3. @mark ik snap je punt wel maar ondanks dat ik geen apple fan van de eerste orde ben geef ik wel grif toe dat apple een aantal baanbrekende onnovaties in de wereld groot heeft gemaakt. Zoals de eerste GUI computer, smartphone en nu weer tablet. Het is ze van harte gegund dat ze nu het grootste techbedrijf van de wereld zijn. Daar is nl. ontzettend hard voor gewerkt. De concurrentie wacht steeds af en kopieeert….

  4. Origineel geplaatst door ron Zoals de eerste GUI computer, smartphone en nu weer tablet.

    GUI computer heeft apple zelf gekopieërd van rank xeros net als de muis , die zagen zelf niets in computers. Dus apple heeft dat echt niet zelf uitgevonden.

  5. @bac daarom zei ik ook ‘groot heeft gemaakt’ en niet uitgevonden…..

  6. Wat wil je met verkoopcijfers per land heeft hier niets te zoeken, ja ze zullen groot zijn en dan, is het dan ok dat spelers kopiëren, denk het niet he …
    Zoals reeds aangehaald, ze hebben dan misschien geen zaken vanaf nul uitgevonden maar wel radicaal een redesign gegeven zodat de producten bruikbaar werden … denk maar eens aan de smartphone voor 2007, dat was gewoon een ramp en nu doet iedereen of Apple genoegen moet nemen dat iedereen dezelfde filosofie overneemt …

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.