Reacties voor: FreeBit maakt serverrek voor vijf iPhones

De iPhone is eigenlijk een soort mini-computer. Maar daarin kun je ook te ver gaan. De Japanse ontwikkelaar FreeBit, ontwikkelaar van de webserver-applicatie Serversman, heeft een houten serverrek ontwikkeld voor vijf iPhones.
Lees het complete artikel → FreeBit maakt serverrek voor vijf iPhones

Reacties: 9 reacties

  1. Er missen inderdaad 2 dingen: een paar gaten en een voeding. Eigenlijk mist het waarschijnlijk ook aansluiting bij iedereen: waarom zou je iPhones als webserver gebruiken? Het zal best werken, maar ik (en ik denk vele anderen) zullen de voorkeur geven aan betrouwbare webservers met ten eerste een vaste lijn naar het internet, en ten tweede voeding voor de servers.

    Maargoed, wel leuk geprobeerd 🙂

  2. Je kan maar een nutteloos bestaan hebben en zulke dingen verzinnen…

  3. Ik hou het bij een dock…

  4. waarom hebben sommige mensen toch tijd teveel…

  5. Kansloos…

  6. als dat ding inderdaad nou nog eens een voeding heeft dan is dit best grappig. weinig toegevoegde waarde m.b.t. snelheid en betrouwbaarheid inderdaad.

  7. wel vaag.. je kan het niet echt als server gebruiken want je moet inloggen.. dat hoeft normaal natuurlijk niet bij een webserver? maar misschien hebben ze ook wel een public link ofzo?

  8. Waar kan ik dat achtergrondmuziekje downloaden? LOL

  9. Zinloos maar grappig. Dit soort experimentjes zijn gewoon leuk. Net zoiets als die knakker die ooit een RAID systeem maakte op een verzameling iPod Shuffles aan een USB dock. Ook totaal zinloos, maar gewoon leuk om te proberen of het kan. 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.