FreeBit maakt serverrek voor vijf iPhones

De iPhone is eigenlijk een soort mini-computer. Maar daarin kun je ook te ver gaan. De Japanse ontwikkelaar FreeBit, ontwikkelaar van de webserver-applicatie Serversman, heeft een houten serverrek ontwikkeld voor vijf iPhones.

iphone server phoneDe iPhone is eigenlijk een soort mini-computer. Maar daarin kun je ook te ver gaan. De Japanse ontwikkelaar FreeBit heeft een houten serverrek ontwikkeld voor vijf iPhones. FreeBit kennen we nog als ontwikkelaar van Serversman, een applicatie waarmee je je iPhone als webserver kunt gebruiken. Het serverrek is ook geschikt voor de iPod touch, mocht je problemen hebben om het ding met alleen iPhones te vullen.

Het idee is dat je niet meer op een hostingbedrijf bent aangewezen, maar alles rond je website bij de hand hebt omdat je iPhone immers altijd op zak is. Die moet dan natuurlijk wel altijd ingeschakeld staan. Vandaar dat het wat vreemd is, dat FreeBit niet aan ventilatie heeft gedacht. Want hoe heet zou zo’n kastje worden, als er vijf iPhones in een afgesloten ruimte zitten? Een ander punt is dat het erop lijkt dat er geen stroombron is ingebouwd, bijvoorbeeld een flinke Major Mojo-achtige batterij.

We hebben al twee keer over ServersMan geschreven: de software was aanvankelijk alleen in de Japanse App Store te vinden en later ook in de Amerikaanse App Store. Helaas nog niet in de Nederlandse en Belgische App Store. Met de software kun je je iPhone ook voor network storage gebruiken.

Downloaden: ServersMan (gratis)

Voor onderstaande video moet je wel even gaan zitten: in 8,5 minuut krijg je te zien waarom de oplossing van [piep!] (de concurrentie) minder goed werkt en waarom ServersMan veel beter is.

Via: DVICE

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 juli 2009, 10:41
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.