Reacties voor: Fraai retina-thema ayecon nu in Cydia verkrijgbaar (jailbreak)

Het ayacon-thema voor de iPad is nu verkrijgbaar in Cydia. Het mooie thema wil een voorbeeld zijn voor andere jailbreak-thema's voor de iPad. Je hebt Winterboard nodig om ayecon te installeren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Wat heb je hier in vredesnaam aan…………

  2. Ik heb hem op de iPhone en hij ziet er geweldig uit, helaas heb ik geen iPad met retina want dit zou echt een mooie aanwinst zijn om je iPad er nog strakker te doen uitzien.

  3. Hmmm.. Ik hou het wel bij Suave HD for iPad 3 want ik vind deze helemaal niet mooi eigenlijk. Gebruik al jaren Suave op m’n iPhone en heb het nu ook op m’n iPad. Geweldige thema met alles er op en er aan.

  4. Sorry maar ik heb toch al echt veel betere theme’s voorbij zien komen…. dit zijn gewoon wat mooie icons
    http://modmyi.com/forums/ipad-new-skins-themes-launches/

  5. Het is dat ervoor betaald dient te worden zeker? 😛
    Het is gewoon een leuk thema als je je iPad origineel van looks wil houden, maar toch et dat ietsje meer wil.

  6. Ik vind het erg dat mensen het blijkbaar nodig vinden dat een toestel zoals de iPad moet (verkracht) worden door niet meer blij te zijn met wat men biedt. Maar ja, dat vind ik van heel dat gejailbreak. Ik vind het totaal overbodig en “Nothing better than original”. Je toestel word er trager van, begint nu en dan te haperen, crashen heb ik ook al gehoord. Sorry maar ik bedank ervoor, wat niet wil zeggen dat ik geen respect heb voor de ontwerpers want daar doe ik mijn petje voor af.

  7. @Bart ik heb hier nu te maken met een totaal onervaren persoon op gebied van mogelijkheden die de iPad WEL kan bieden. Je kan het vinden, maar de feiten spreken voorzich dus jouw opmerking vind ik ‘overbodig’.
    Zonder jailbrake: beperkt
    Met jailbrake: geen beperking en extra opties.

    Dus ‘ik heb gehoord’ is me een roddel te veel…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.