Fraai retina-thema ayecon nu in Cydia verkrijgbaar (jailbreak)

Het ayacon-thema voor de iPad is nu verkrijgbaar in Cydia. Het mooie thema wil een voorbeeld zijn voor andere jailbreak-thema's voor de iPad. Je hebt Winterboard nodig om ayecon te installeren.

ayecon-themaHet is een dag waar veel jailbreakende iPad-bezitters naar hebben uitgekeken: het thema ayecon is eindelijk verkrijgbaar in Cydia. Ayecon wil de lat hoog leggen voor thema’s en is vanzelfsprekend al aangepast voor het retinascherm van de nieuwste iPad. Ayecon is gemaakt door de legendarische ontwerper Surenix en is te installeren via Winterboard. Surenix nam de designtaal van Apple als uitgangspunt, maar voegde er meer details, levendiger kleuren en meer texturen aan toe. In ayecon heeft elk icoontje z’n eigen verhaal.

Je krijgt er 50 icoontjes bij, zo valt op de website van ayecon te lezen. Nieuwe gebruikers betalen $2,99 voor het iPad-thema en mensen die het iPhone-thema al hadden gekocht zijn $1,99 kwijt. Hopelijk leidt het tot een stroom nieuwe iPad-thema’s van dezelfde hoge kwaliteit. Ayecon is niet bedoeld voor mensen die visueel vuurwerk op hun iPad-scherm willen zien, met kleurige en drukke graphics. Bij ayecon gaat het meer om het subtiele werk.

Wat de uitspraak betreft, geeft Surenix aan dat je ‘ai-con’ moet zeggen. Je kunt ayacon pas installeren als je Winterboard in gebruik hebt. Daarna zoek je in Cydia naar ‘ayecon’ in de BigBoss-repo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 augustus 2012, 14:08
Categorie Jailbreak
Onderwerpen amsterdam, evenement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.