iPhone5,2 verschijnt in serverlogs

De iPhone5,2 is verschenen in serverlogs. Het wijst op een ander apparaat dan de iPhone5,1 die al eerder was gesignaleerd. Bij beide kan het gaan om prototypes die niet op de markt komen.

sharp-schermEen prototype van een volgende generatie iPhone is opgedoken in serverlogs van websites. Het apparaat heeft de codenaam iPhone5,2 en niet iPhone5,1 – een codenaam die eerder in de serverlogs is verschenen. Daarmee blijft onduidelijk of dit de iPhone is die in productie zal gaan of dat één van de twee een interne testunit is. De volgende iPhone zal naar verwachting op 12 september onthuld worden en Sharp heeft aangegeven dat ze nog deze maand de schermen voor de iPhone gaan leveren. Ook Japan Display en LG Display maken schermen.

iphone5,2Bij touchscreen-fabrikant Wintek was een paar weken geleden een daling in omzet te merken, wat tot geruchten leidde dat Apple niet meer voor normale schermen maar voor het technisch complexere in-cell technologie zou hebben gekozen. Inmiddels groeit de omzet bij Wintek alweer, maar dat wordt op een andere manier geïnterpreteerd: meer omzet zou betekenen dat Wintek schermen voor de iPad mini gaat leveren. Dat suggereert analist Brian White van Topeka Capital. De groei die White waarnam zou alleen kunnen zijn veroorzaakt door een recente deal met een belangrijke klant. Apple ligt daarbij het meest voor de hand.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 augustus 2012, 13:53
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp geruchten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.