Reacties voor: FOX Sports NL krijgt extra televisiekanaal op iOS

FOX Sports NL op iPhone en iPad is vernieuwd, maar wordt de app er beter op? Een zesde kanaal is beschikbaar voor Fox Sports Go-abonnees.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Ik heb een gratis proef-abbo, maar dat wordt niet omgezet in een gewoon abonnement. Wat een ellende met dat inloggen elke keer weer, tevens blijft het beeld vaak hangen op het laden. Dat ze nog zoveel geld durven vragen voor iets wat niet naar behoren werkt. En ook nog betalen als je al een tv-abbo hebt!Je kunt beter een seizoenskaart kopen, is goedkoper!

  2. Begrijp nooit zo goed waarom betaalzenders zoals Fox Sport (en tevens Sport1, Film1, HBO) het niet meer zoeken in laagdrempelige kosten i.p.v. de huidige dure abonnementen, mijn inschatting is dat dit tot aanzienlijk meer klanten zal leiden en per saldo meer omzet/winst. Tot overmaat van ramp schotelt Fox je ook nog eens reclame voor, op een gratis zender is dat tot daar aan toe maar voor een dure betaalzender is dat killing. Al met al een kansloze missie voor Murdoch en z’n gevolg…

  3. Ik stream het via mijn iPad naar mijn ATV die aangesloten is op een beamer. Ik heb ongeveer 10 vastlopers per wedstrijd en 2x valt de app gewoon compleet uit. Met andere apps nooit last van. Tijd dat ze gaan investeren in optimalisatie hardware daar!!

  4. Gebruik de app regelmatig op m’n iPhone 5S en ik heb nog nooit problemen gehad

  5. Een Fox Sports Go abonnement is gratis bij een tv-abonnement hoor. Daarom kun je bijvoorbeeld ook inloggen met je Ziggo-account. Dit zit gewoon bij de abonnementsprijs in.

  6. Dit is echt de slechtste app ooit , valt uit TIJDENS het streamen , logt uit TIJDENS het streamen en buffert abnormaal slecht , service is slecht daar en je betaald extreem veel , wel raad ik mensen aan om een go abbo met 5 man te doen , ieder 5 eu per maand en je kan 5 devices tegelijk op 1 acc aanmelden , dat houd het nog goedkoop voor iedereen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.