‘Apple kaapt Zwitserse horloge-topman voor iWatch’

Apple heeft de verkooptopman van het Zwitserse horlogebedrijf LVMH gekaapt. Dit zegt LVMH's Jean-Claude Biver.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Balogh-iwatchApple heeft Patrick Pruniaux, verkoopdirecteur van het Zwitserse horlogebedrijf TAG Heuer in huis gehaald voor de iWatch. Dit heeft LVMH’s hoofd Jean-Claude Biver bevestigd tegenover CNBC. LVMH is het bedrijf achter de Zwitserse horlogemerken TAG Heuer, Hublot en Zenith. Daarmee heeft Apple een belangrijke sleutelfiguur voor de iWatch gestrikt. Vermoedelijk zal de door Apple gekaapte sales director helpen bij de introductie van de iWatch.

Apple heeft tot nu toe niks bekendgemaakt over de iWatch. De voorbereidingen hierop gebeuren dan ook in het diepste geheim. LVMH’s Jean-Claude Biver lijkt echter maar wat graag Apple’s bewegingen op de Zwitserse horlogemarkt openbaar te maken. Eerder dit jaar zei de horlogetopman ook al dat Apple druk in gesprek was met Zwitserse horlogebedrijven.

De Zwitserse horlogemarkt is belangrijk voor Apple. Het land is namelijk gerenommeerd om zijn horloges, waar Apple mee zou concurreren met een smartwatch zoals de iWatch. Vermoedelijk wil Apple graag een iWatch produceren van dezelfde kwaliteit als een Zwitsers horloge. Aan de andere kant: productiegeruchten lijken toch voornamelijk uit Azië te komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 10:31
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen horloge, iwatch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.