Video vergelijkt dummy iPad Air 2 met huidige iPad Air

Een nieuwe video vergelijkt een dummy van de iPad Air 2 met de bestaande iPad Air. Dit geeft een idee van de veranderingen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad Air 2 dummy videoHet geruchtencircuit houdt zich nu nog vooral bezig met de iPhone 6, waardoor er nog maar weinig over de iPad Air 2 naar buiten is gekomen. Toch zijn er al dummy’s online verschenen, grotendeels gebaseerd op eerder voorbijgekomen geruchten. In een nieuwe video van TLDToday is zo’n dummy van de iPad Air 2 te zien naast de huidige iPad Air. Dit geeft een goed idee van de mogelijke kleine veranderingen die Apple later dit jaar gaat maken.


De dummy van de iPad Air 2 heeft hetzelfde ontwerp als de bestaande iPad Air, waardoor de verschillen in de video niet heel groot zijn. Toch zijn er een aantal interessante details in de video te bespeuren. Zo zien we bijvoorbeeld de Touch ID-vingerafdrukscanner op de iPad Air 2. Ook bijzonder is dat de schakelaar op de zijkant van de iPad Air 2 is verdwenen. In plaats daarvan zijn er enkel nog twee volumeknoppen.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Tot nu toe zijn er nog maar weinig onderdelen van de iPad Air 2 naar buiten gelekt, dus bovenstaande dummy heeft weinig om zich op te baseren. Het is daarom niet gegarandeerd dat de iPad Air 2 er zo gaat uitzien. Wel geeft de video een goed idee van een aantal interessante geruchten.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.