fotokookboek gerecht

Fotokookboek en iMaschine gratis via Apple te downloaden

Via Apple kun je de apps Het Fotokookboek - Snel & Simpel en de muziekapp iMaschine gratis downloaden. Beide zijn absolute aanraders!

fotokookboek snel simpelApple heeft momenteel twee apps die ze extra aandacht geven en die in samenwerking met de ontwikkelaars gratis worden weggegeven. Het Fotokookboek – Snel & Simpel is meteen vanuit de App Store gratis te downloaden, omdat het de gratis App van de Week is. Voor de app iMaschine (normaal €4,49) zul je iets meer moeite moeten doen: die is alleen via een omweg en met een promocode te downloaden vanuit de pas vernieuwde Apple Store-app. Hieronder lees je meer informatie over beide apps.

Het Fotokookboek

Het Fotokookboek – Snel & Simpel is het belangrijkste kookboek uit een serie die de afgelopen jaren steeds verder is uitgebreid. Eerder gaf Apple all het Fotokookboek Bakken gratis weg en ook het Snel & Simpel-deel is wel eens via een andere actie gratis geweest. Maar heb je deze app nog niet, dan is dit je kans.

fotokookboek gerecht


Met het Fotokookboek kan werkelijk iedereen koken. Aan de hand van duidelijke foto’s zie je welke ingrediënten je nodig hebt, hoe ze eruit zien en hoe je ze in stukken moet hakken. Alle gerechten worden zeer duidelijk uitgelegd aan de hand van foto’s. Bij elk gerecht zijn de voedingswaarden te zien. Echt een aanrader!

iMaschine

Het is alweer een tijdje geleden dat we over iMaschine schreven. Met deze app van Native Instruments heb je de essentie van een drumpad te pakken, maar dan op je iPhone of iPad. De app is vooral bedoeld om ideeën voor liedjes en beats vast te leggen.

imaschine-ipad


Je kunt iMaschine gratis downloaden via de Apple Store-app in Nederland, door een promocode binnen de app aan te vragen. De Apple Store-app is niet verkrijgbaar via de Belgische App Store en het is dan ook niet mogelijk voor Belgische gebruikers om het via hun eigen App Store te downloaden (tip: maak even een extra Nederlands account aan). De instructie voor het downloaden van de gratis content uit de Apple Store-app vind je elders op onze website.

Download je iMaschine via de gebruikelijke weg, dan betaal je €4,49. Later vandaag vind je op iCulture-website nog meer tijdelijk gratis apps via onze gebruikelijke rubriek Tijdelijk gratis.

Tip: kun je de iMaschine-download niet vinden in de app, blader dan in de Apple Store-app naar het tabblad Winkels. Daarna blader je naar beneden. Let op het grote oranje icoon, zoals hieronder te zien is. Nu moet het lukken! Verdere instructies vind je hier.

imaschine-download

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 september 2014, 16:49
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, kookboek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.