Het Fotokookboek: koken op de iPad met foto’s

Het Fotokookboek is vandaag gratis te downloaden. Het Fotokookboek bevat 84 recepten die aan de hand van foto's worden uitgelegd.

fotokookboekAls je vandaag de Apple-actie iTunes 12 Dagen Cadeaus niet volgt heb je nog een paar uur de tijd om iets leuks te downloaden: Het Fotokookboek. Dit is een kookboek waarbij je aan de hand van foto’s allerlei gerechten leert maken. Het Fotokookboek is leuk om dit weekend mee aan de slag te gaan. Je vindt er gerechten in zoals gegrilde biefstuk met pittige chilisalsa of risotto met asperges en walnoten. Elk recept begint met een foto van de ingrediënten.

fotokookboek ipadJe kunt ze op je gemak bij elkaar zoeken en ziet in één oogopslag hoeveel je nodig hebt.

In Het Fotokookboek vind je 84 recepten die gratis beschikbaar worden gesteld. De meeste (60 stuks) bevinden zich in de categorie Snel & Simpel. Je krijgt ook voorproefjes van andere categorieën, namelijk Aziatisch, Italiaans en Bakken. Wil je de complete receptenbundels, dan kost dat €2,69 per collectie. Elke collectie bevat 60 recepten. Het Fotoboek is op de iPhone en iPad te gebruiken, maar komt eigenlijk het best tot z’n recht op het grotere scherm van de iPad.

Wees er snel bij, want de app is tot middernacht gratis. Daarna betaal je weer €3,59 en is er weer een ander cadeautje.

Downloaden: Het Fotokookboek (tijdelijk gratis, normaal €3,59, universeel, iOS 5.0+

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 januari 2013, 20:23
Categorie Lifestyle
Onderwerpen kookboek, recepten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.