Oivo

Laad je iPhone op met AA-batterijen

De Oivo is een iPhone-oplader waar je gewone batterijen in plaatst. Zo laad je de iPhone op met bijvoorbeeld een pakje Duracell-batterijen.

OivoDe Oivo is misschien wel de meest compacte iPhone-batterij tot nu toe, al speelt het accessoire wel een beetje vals. Want hoewel de Oivo klein genoeg is om aan een sleutelbos te hangen, zit er eigenlijk helemaal geen batterij in. Je moet zelf vier AA-batterijen in de Oivo plaatsen, waarna je het apparaat aan je iPhone hangt.

Het idee achter de Oivo is interessant: dit accessoire zorgt ervoor dat je de iPhone kunt opladen met een pak batterijen uit de supermarkt, in plaats van met een speciale oplader. Een pakje Duracell-batterijen zou de iPhone voor ongeveer de helft kunnen opladen. Handig als je tijdens bijvoorbeeld een vakantie zonder stopcontact zit.

De Oivo is op Kickstarter te bestellen voor 39 dollar – of 34 dollar als je er vroeg bij bent. Reken daarnaast op 6 dollar aan verzendkosten. Mits het project slaagt, worden de eerste exemplaren al in december 2014 geleverd. De maker vertelt aan ons dat het project al vrij ver is gevorderd: ze hebben tot het laatste moment gewacht met de Kickstarter-campagne.

Afgelopen maand schreven we nog over de bKey, een ander soort iPhone-oplader voor aan je sleutelbos. Hierin zit wel een accu, maar een kleine: met 230mAh biedt dit accessoire een beetje stroom.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 september 2014, 13:51
Categorie Accessoires
Onderwerpen accu, kickstarter, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.