Reacties voor: FLOOME: accurate blaastest met iPhone-app

FLOOME is een blaastest die je koppelt aan je iPhone. Door het gebruik van een brandstofcel moet FLOOME accurater zijn dan alternatieven.
Lees het complete artikel → FLOOME: accurate blaastest met iPhone-app
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 5 reacties

  1. Eerst zien dan geloven. Een blaastest waar je ook maar een beetje van uit kunt gaan is al direct 100 euro (het apparaat). Met de rest zou ik het niet gokken, heeft me al eens eerder knaken gekocht met die ‘thuistesten’

  2. Er is volgens mij een veel simpeler apparaatje op de markt wat niets kost en je ook nog eens altijd bij je hebt.En dat apparaatje heet je gezonde verstand.Kruip gewoon niet met alcohol achter het stuur.Daarmee bespaar je je zelf een hoop geld en anderen een hoop ellende uit…

  3. Misschien interessant voor Frankrijk. Daar ben je verplicht een blaastest in je auto te hebben, ook als je Nederlander bent (boete €11 als je er geen bij je hebt). Eenmalige testers kosten ~€5 per twee. Je moet het dan dus wel regelmatig gebruiken én wachten tot de tester goedgekeurd wordt door de Franse overheid.

  4. January 2013 – the French government announced that the implementation of the sanction for drivers not carrying a breathalyser – a fine of €11 – has been postponed indefinitely.

  5. Een nog goedkopere oplossing is gewoon NIET drinken als je moet gaan rijden. Zucht.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.