Miniot Book: houten iPhone 5-boekcase van Nederlandse bodem

De Miniot Book is een iPhone 5-hoes van Nederlandse bodem, helemaal gemaakt van hout. De case heeft boekflap voor het scherm.

Miniot bookHet Nederlandse Miniot heeft de Miniot Book geïntroduceerd, een hoes die je iPhone 5 van alle kanten beschermt. Net als andere Miniot-accessoires is de Miniot Book gemaakt van hout, waardoor hij gelijk al afwijkt van veel andere hoesjes. De vorm van de Miniot Book is af te leiden uit de naam van het product: je kunt deze iPhone-hoes namelijk openslaan als een klein notitieboekje. De voorflap kan worden gebruikt om je iPhone 5 rechtop te zetten of om je iPhone af te schermen van zonlicht.

De Miniot Book lijkt een stijlvol alternatief op bijvoorbeeld de TwelveSouth SurfacePad, een ander iPhone 5-hoesje met een voorflap. Het houten ontwerp vereist alleen wel dat je een klein beetje inlevert op handzaamheid: de Miniot Book voegt 2 millimeter aan de zijkanten, 1,5 millimeter aan de boven- en onderkant en 20 gram aan gewicht toe aan de iPhone 5.

Met een prijskaart van 145 euro is de Minio Book ook duurder dan de 35 dollar kostende SurfacePad. Met de 79 dollar kostende iWood 5 heeft Miniot al een iets betaalbaarder beschermmiddel, al heeft deze case geen boekflap.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 mei 2013, 12:25
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.