Flitsmeister brandstofprijzen

Reacties voor: Flitsmeister toont nu ook brandstofprijzen en meer in de app (maar niet voor iedereen)

Flitsmeister laat nu ook zien wat de brandstofprijzen in de buurt zijn. Op het kaartje zie je de prijzen van tankstations in de buurt, voor het door jou ingestelde brandstoftype. Er is ook nog meer nuttige info over tankstations zichtbaar.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Handig hoor voor pro gebruikers. Dat ben ik zelf ook. Flitsmeister is ook aan het onderzoeken of je moet gaan betalen om flitsmeldingen te ontvangen. Zolang bij pro alles in zit, vind ik het oké. Dan moeten ze natuurlijk niet het pro abonnement drastisch gaan verhogen. Dan ben ik er snel klaar mee.

  2. Origineel geplaatst door Ed

    Handig hoor voor pro gebruikers. Dat ben ik zelf ook. Flitsmeister is ook aan het onderzoeken of je moet gaan betalen om flitsmeldingen te ontvangen. Zolang bij pro alles in zit, vind ik het oké. Dan moeten ze natuurlijk niet het pro abonnement drastisch gaan verhogen. Dan ben ik er snel klaar mee.

    Precies dit. En ze hebben ze al een paar keer flink verhoogd. Ben (pro) gebruiker van het eerste uur, maar er zijn prima alternatieven. Ik heb tegenwoordig ook alle flitsers via de kaarten app van Apple en dat is de voornaamste reden waarom ik FM gebruik

  3. Fijne toevoeging.

    Ik mis alleen nog een functie die automatisch switched naar donkere modus als ik een tunnel inrij, bij Google maps werkt dit wel.
    Nu gaat Flitsmeister alleen in de avond/nacht automatisch naar donkere modus.

  4. EUR 2 per maand is natuurlijk helemaal niet veel voor deze functies! Vooral niet als je dit dagelijks gebruikt. Maar dat het niet in Carplay zit zorgt ervoor dat ik over sla

  5. In de MKB Brandstof app kan dit gewoon gratis!

  6. @Ed: Het begin van het einde… als ze nu enkel flitsmeldingen aan de pro gebruikers gaan toekennen. De volgende stap is om dan geleidelijk inflatie correcties uit te voeren. Of gewoon simpelweg het verhogen naar 5,99 per maand. Of 9,99.

  7. Prima dat ze onderzoeken hoe ze meer omzet kunnen maken. Van harte gegund ook. Het lijkt me goed dat ze zich daarbij richten op features die niet in andere apps gratis beschikbaar zijn. Dat zorgt meestal voor een vervelend gevoel bij de gebruikers. Het business model is volledig afhankelijk van de grote groep gebruikers. Als er geen grote groep gebruikers is die de flitsmeldingen doorgeeft, neemt de betrouwbaarheid van de app af. En waarschijnlijk zullen andere navigatie apps, Google maps, Apple maps, Waze, etc. daardoor meer betrouwbare informatie kunnen bieden.

  8. Er zijn verschillende apps en websites waar dit al gratis zichtbaar is. Voor landen als Duitsland, België en Spanje is het zelfs via Google Maps gratis zichtbaar. Waarom dat niet in Nederland gratis via Google Maps is, is mij een raadsel. Weet @iculture dit wellicht?

  9. Flitsmeister is een prima app en werkt eigenlijk altijd. Het is alleen niet meer betaalbaar voor de kleinere inkomens. Het is een elite product aan het worden. Als je geld hebt kan je een melding krijgen. Nu €1,99 per maand. Het zal niet lang meer duren voordat die prijs ook weer omhoog gaat.

    Verder … als je je gewoon aan de snelheid houdt heb je een app ook niet nodig. Dat gelijk een stuk veiliger en beter voor het milieu.

  10. @Ed: Het is een fijne app,ik betaal er voor is nog betaalbaar. Helaas loopt hij de laatste tijden best vaak vast. Dat is echt een ergernis.
    Ik gebruik Flitsmeister dagelijks

  11. Helemaal eens met wat MrMidas schrijft.

    @Chris: Mensen zeggen dat wel vaker, ik vind dit veel te simpel gedacht want werkelijkheid ligt een stukje ingewikkelder.

    De meest “lucratieve” flitspaal staat in Hilversum vlak bij de snelweg waar mensen van nature net wat sneller rijden dan 50 omdat je aan de snelweg gewend bent qua snelheid. Op andere plekken heb je flitspalen staan op een 80 weg waar ineens halverwege de snelheid 60 wordt, voorzien van flitspalen uiteraard. Dat heeft niets meer met veiligheid of het milieu te maken. Met flitsmeister ga je dan juist wel aan de snelheid houden omdat je weet dat er op wordt gecontroleerd en hoe hard je mag. Als je hard doorrijdt en je wordt geflitst, wat lost dat op? Behalve extra kosten. Je bent al te laat, je krijgt je geld niet meer terug als je de rest van de weg langzamer rijdt. Voorkomen is beter dan genezen, daarom flitsmeister!

  12. Persoonlijk gebruik ik app genaamd: ‘DirectLease – tankservice’. Real time alle tankstations in NL en gratis! 🙂 zolang deze werkt zie ik geen noodzaak om nog extra subscriptie af te sluiten of voor deze service te betalen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.