Reacties voor: Flitsmeister introduceert ambulancealarm en betaalde Pro-versie

Flitsmeister voor iPhone heeft een betaalmodel gekregen: voor 3,59 euro krijg je een advertentievrije app en extra functies.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 40 reacties

  1. Maar hoe werkt dan die sirenerader?

  2. Bedankt!
    Gelijk maar even Roadie gedownload. Misschien wel beter als Flitsmaster.

  3. betaalde versie.. Hoe zit het met mensen die in het verleden Flitsmeister al hadden gekocht voordat hij gratis was? Compensatie?

    Edit: ik kreeg zojuist bij het aanmelden 1 jaar een gratis upgrade naar de PRO versie. NETJES 🙂

  4. Hmm dus als je update krijg je nu reclame te zien ? knap waardeloos, vind de prijs ook best stevig voor reclame vrije versie.. zeker als je iedere keer moet gaan betalen daarvoor..
    59 ct was nog tot daar aan toe geweest maar 3,59 ? nope
    Dan maar over naar Roadie

  5. Wat krijg je nou als je betaald? Er staat ” maximum snelheid” maar dat zie je toch al als je aan het rijdend bent.

    Je ziet dan al namelijk hoe hard je rijdt.

  6. @Aygul: – geen advertenties
    – maximale toegestane snelheid. Dus niet je eigen snelheid.

  7. Eerst moest ik flitsmeister kopen..
    Toen maakten ze het ineens gratis.
    Nu moet ik weer opnieuw betalen?

  8. @Harm: Elke jaar betalen als je de pro versie neemt

  9. Inderdaad. Ik heb Flitsmeister destijds ook gekocht… en nu mag je opnieuw betalen? Het gaat natuurlijk niet om hele grote bedragen, maar het blijft wel een beetje vreemd.

  10. Ik meende ook al eens voor de app betaald te hebben. Reed ik vorige week langs een tankstation, kreeg ik ineens van Flitsmeister een popup met geluid dat daar de benzine afgeprijsd was. Daar ben ik dus helemaal niet van gediend, ik vond het nogal intrusive. (zeker als leaserijder wil je dat niet zien).

    Als ze nu nog zorgen dat je niet 12 alerts over elkaar heen krijgt als je een oprit op rijdt waar aan de overkant een file staat, dan ben ik weer klant. Volgens mij simpel te fixen met een regel dat de app maar maximaal 1 file melding per 30 seconden mag doen…

  11. Is er een soortgelijk alternatief voor België?

  12. Ben benieuwd wat ie ín een ambulance met sirene doet, vanmiddag maar eens testen :p

  13. Origineel geplaatst door nicolasvc
    Is er een soortgelijk alternatief voor België?

    En voor Frankrijk (handig voor deze zomer)?

  14. Mensen niet zo klagen…
    Eindelijk is een erg goed werkende app welke je heel veel geld kan besparen!!

    Voor niks gaat de zon op en zo kostbaar is de Pro versie helemaal niet.
    Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de gratis versie te blijven gebruiken.

  15. Prijs is een introductieprijs, dus …

  16. Krijg je nou ook alleen meldingen in jouw rijrichting? Dat zou erg fijn zijn, vooral ook omdat je door kunt geven of ‘ie er wel/niet staat.

  17. @Flitsertje:

    Origineel geplaatst door Flitsertje
    Origineel geplaatst door nicolasvcIs er een soortgelijk alternatief voor België?En voor Frankrijk (handig voor deze zomer)?

    Verboden in Frankrijk! Zelfs de aanwezigheid van een flits app al dan niet geactiveerd is strafbaar..

  18. tjongejonge, wat is lezen toch moeilijk… de app blijft gratis, dus voor de krenten onder ons is er niets aan de hand. de pro-versie voegt iets toe. het staat er gewoon! en het gaat over drieeneenhalve euro. als deze app 35 zou kosten zou ik nog geen seconde hoeven nadenken. hij werkt zo goed als feilloos en beschermt je dus gegarandeerd tegen veel boetes. maar ja, in nl moet het gratis…
    @ juppe: dat doet hij al.

  19. Origineel geplaatst door Flitsertje
    Origineel geplaatst door nicolasvcIs er een soortgelijk alternatief voor België?En voor Frankrijk (handig voor deze zomer)?

    Wikango werkt goed in beide landen (en is niet meer verboden na wat aanpassingen aan de app).

  20. Wat een vreselijk gezeik hier zeg.
    De app kan je serieus geld besparen en voor nog geen 4 euro per jaar kan je de ontwikkeling ondersteunen en word niet alleen jij maar ook de maker er beter van.
    4 euro te veel geld? Give me a break.
    Wat een paupers. Bah.

  21. @Johan: Hoe kreeg je dat voor elkaar? Heb ook de trial van 21 dagen geactiveerd, maar bij mij geeft hij ook maar aan dat hij nog maar 20 dagen geldig is.

  22. Mooi dat hier gewoon mensen klagen over een jaarlijks bedrag dat niet eens in de buurt komt van de administratie kosten van 1 boete.
    Best zielig eigenlijk.

  23. @Tobias: Moet je wel in het noorden van NL uitproberen. Alleen een aantal ambulances in Groningen, Friesland en Drente proberen het systeem momenteel uit.

  24. Deze app heeft al een aantal lullige boetes voorkomen en een paar onveilige verkeers situaties optijd weten op te merken (Plotselinge stilstaande files). Ik vindt het de €3 nogwat dubbel en dwars waard en voor de krenten die daarover klagen, blijf lekker de gratis versie gebruiken en wees blij dat er zo’n goed platform is als Flitsmeister.

  25. Prima app en daar mag best voor worden betaald.

    Wat me verder opvalt is dat Flitsers (de app van MobilePioneers) qua updates volledig van de aardbodem lijkt te zijn verdwenen

  26. @Bas: Bedankt!

  27. Niet getwijfeld en pro aangeschaft. Mijn steun hebben jullie.
    Dit als Belg zijnde toch de pro versie.
    Zodra ik in NL kom gaat flitsmeister aan is me die 4€ waard.

  28. Origineel geplaatst door nicolasvc
    Is er een soortgelijk alternatief voor België?

    Speedometer by Sygic

  29. We hebben nagevraagd hoe het nu precies ziet met een jaar gratis Flitsmeister Pro-pakket. De inleiding is er reeds op aangepast. Het zit zo:

    – Iedereen kan Pro 21 dagen gratis proberen
    – Als je eerder al de Flitsershistorie had gekocht in de app, dan herkent de app dat. Als je nu op de knop drukt om een Pro-abonnement af te sluiten, krijg je de melding dat je de Pro-functies een jaar lang gratis krijgt.
    – Er is geen andere mogelijkheid om een jaar lang gratis Flitsmeister Pro te krijgen.

  30. Maar voor degene die de app zelf gekocht hebben? Zoals ik een jaar of 2 geleden uit mijn hoofd?

    Krijgen wij ook een jaar gratis pro? Zou toch moeten lijkt me als early adaptors?!

  31. Begrijp ik het goed dat ik wie de app ooit gekocht heeft nu weer moet gaan betalen, dus dubbel, omdat de update van de app functies er afhaalt welke weer toegevoegd word in de betaalde versie? En ook nog eens reclame toevoegd?Dan lijkt t meer op een abonnement.
    Niet om die rotte paar euro, maar dat lijkt in mijn ogen op dubbelvangen.

  32. @frank: Ze moeten niks. Dat is het risico van early adopters. Heb vaak genoeg apps gezien die eerst geld kosten en daarna gratis werden. Helapidaka.

    Als je twee jaar geleden iets gekocht heb en er komt een upgrade/nieuwe optie uit dat kan je toch ook niet verwachten dat ze dit gratis gaan weggeven.

  33. Direct de update gedownload en ge-upgrade naar de Pro versie…
    Ik vind het erg prettig als ik kan zien hoe hard ik ergens mag rijden. Vooral de 60/70/80 wegen zijn nogal eens onduidelijk. Dus niet alleen een flits app om boetes te voorkomen, ook een app om veiliger te rijden!

    Helaas moet ik zeggen dat de max snelheid database niet compleet is! Ik mag hopen dat deze in de loop van de tijd volledig(er) wordt.

  34. Had roadie al, veel beter in gebruik en ook fijn binnen 30km zones.

  35. Fijn, eerst betalen voor een app, dan reclame erin stoppen, en dan mag je nog eens betalen om de boel weer reclamevrij te krijgen? Leuke manier van centen binnenhalen, moest ik eens bij mijn klanten doen. En nee, het gaat niet om die paar lullige euro’s, het gaat om het principe!

  36. @Martino: uh nee hoor, volgens mij niet. Je mag in Frankrijk niet de exacte locatie melden maar wel aangeven dat de er de komende 5 km (of zo) ergens een flitser staat. Of dat ook geldt voor mobiele posten weet ik niet.

    3,59 tjah… Roadie ook gedownload – ben toch bang terug te komen bij flitsmeister. Ik ben geen hardrijder, toch voorkomt flitsmeister boetes: van per jaar 2 a 3 lullige boetes voor paar km te hard ben ik naar 0 gegaan. Dat is me wel 3,59 waard. Je verdient het met de nederlandse boete bedragen zo terug: of je moet minstens 7 jaar boetevrij kunnen rijden.

  37. @Martino:

    Wikango (zowel België als Frankrijk, eerste 90 dagen gratis), 100% legaal en vooral in Frankrijk een hele grote community. Of de Michelin app voor Frankrijk.

  38. Ben ook een Ealy Adopter, ooit €2,69 betaalt en geen moment spijt gehad. Maar helaas moest ik net wel de volle mep betalen voor de Pro versie. Beetje jammer (gaat om het principe, blijft natuurlijk elke cent waard).

  39. @roelatmac: Je haalt en de woorden uit de mond!Een TOP app!En als je hem ooit gekocht hebt krijg je 1 jaar GRATIS de pro versie!Ik voorheen betaald omdat ik de makers van FM wilde steunen bij hun mooie app.

  40. niet te geloven hoe sommige mensen toch kunnen zeuren om 3,59 per jaar. Als je veel op de weg zit is dit de beste app ever en heeft mij en velen die ik ken al honderden euro’s bespaard. Prachtig toch als de twee ontwikkelaars dit verder uit kunnen bouwen en daadwerkelijk ook wat centjes verdienen? Pleurt op, 1,80 per liter benzine betalen om daar 13 km mee te rijden maar nu zeuren over 3,59 per jaar omdat je ooit al een keer 79 cent hebt betaald…lekker fietsen of de trein pakken, wordt je misschien gelukkiger van

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.