Reacties voor: Zo gaat Fitbit’s smartwatch eruit zien

De Fitbit smartwatch is in deze afbeeldingen te bewonderen. Opvallend is dat Fitbit heeft gekozen voor een hartslagmeter met rood licht, die mogelijk ook zuurstof kan meten.
Lees het complete artikel → Zo gaat Fitbit’s smartwatch eruit zien
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. Ik ben om; mijn Pebble Classic gaat het veld ruimen…

    …voor een Apple Watch 42mm

  2. Origineel geplaatst door Jan
    Ik ben om; mijn Pebble Classic gaat het veld ruimen…

    …voor een Apple Watch 42mm

    Haha snap wat je bedoeld. Ik was ook altijd een fan van Pebble, maar voor mij is Apple Watch ook het enige alternatief.

  3. Goeie genade wat een lelijk ding

  4. Origineel geplaatst door Jan
    Ik ben om; mijn Pebble Classic gaat het veld ruimen…

    …voor een Apple Watch 42mm

    Je gaat er zeker geen spijt van krijgen ;). Ik hoop op een opvolger in september… 😀

  5. @Richard: Gelukkig ben ik dus niet de enige die dit vind. Plus dat de apps waarchijnlijk flink zullen achterlopen op de Watch. Met watchOS 4 in de maak en waarschijnlijk de nieuwe Watch sie aangekondigt wordt vraag ik me af wie op die fitbit “smartwatch” zit te wachten.

    Stiekem hoop ik dat de Watch 3 ook infrarood gaat krijgen als je daarmee je zuurstof kan meten. Zolang het maar niet ten koste gaat van de hartslagmertingen.

  6. Origineel geplaatst door Strbnts

    Origineel geplaatst door Jan
    Ik ben om; mijn Pebble Classic gaat het veld ruimen……voor een Apple Watch 42mm

    Je gaat er zeker geen spijt van krijgen ;). Ik hoop op een opvolger in september… 😀

    Daar wacht ik nu op, dit weekend een 38 en 42mm gepast, 38mm is te klein voor mij. Zelfs de 42mm is kleiner dan de Pebble.
    Als de nieuwe is aangekondigd nog kijken of ik een nieuwe Series 2 koop of de nieuwste. Kind onderweg, dus moet wel betaalbaar blijven 🙂

  7. Ik heb nog steeds de eerste Watch (42mm rvs) en ben er tot op de dag van vandaag zeer tevreden mee. Even afwachten of de ‘3’ een flinke vernieuwing is, zo niet draag ik deze nog een jaartje.

  8. En de winnaar van de lode Loeki is…….
    Wat een lelijk ding.
    Zelfs met houten lenzen in is die niet om aan te zien

  9. Origineel geplaatst door Ronald
    En de winnaar van de lode Loeki is…….

    Wat een lelijk ding.

    Zelfs met houten lenzen in is die niet om aan te zien

    Hahahahahaha held!

  10. Al zou het alles kunnen, dan nog niet. Zooooo lelijk

  11. Hoe erg kan je het maken. Het ziet er echt verschrikkelijk uit. Qua vorm, qua kleur. Ziet er uit als een horloge van een tientje dat je bij mini uit de box of hoe heet die troep – koopt. Niet mijn ding! Maar wél erg goed als er inderdaad het zuurstofgehalte van het bloed mee kan worden gemeten. Dat werd al gezegd van de eerste Apple Watch dat het daarin zou zitten, plus nog andere interessante gezondheidsfuncties, maar verder dan de hartslag is Apple nog niet gekomen.

    Ik hoop dat de volgende Apple Watch (dit jaar of in het voorjaar?) meer belangrijke gezondheidsmetingen kan doen. Dat het echt een ding wordt waar je niet buiten kunt.

  12. Het zal denk ik nooit een ding worden waar je echt niet buiten kunt. Alle gezondheids features zijn leuke gimmicks maar voor mij is het vooral een notificatie Center. Door mijn werk ben ik niet altijd in de gelegenheid om op mijn tel te kijken dus is het erg handig dat ik alle berichten ook op mijn horloge binnenkrijg en ik ze vandaaruit kan filteren

  13. Notificaties zijn natuurlijk altijd belangrijk op de Watch. Ik vind dat ook erg handig. Vooral als je in situaties bent waarin je niet steeds op je iPhone kunt kijken. Maar het wordt wel tijd voor belangrijke nieuwe functies, vind ik.

  14. @Ed: Ed helemaal mee eens gelukkig werkt mijn PST nog perfect en is nog steeds heel mooi, wat ik niet begrijp is hoe je een Apple watch kan vergelijken met een Pebble, mijn PSR heeft nog geen 200 Euro gekost, en is als gezegd nog steeds prima en erg mooi, voor dat geld….. doe het maar na Apple.

  15. Origineel geplaatst door Hans
    @Ed: Ed helemaal mee eens gelukkig werkt mijn PST nog perfect en is nog steeds heel mooi, wat ik niet begrijp is hoe je een Apple watch kan vergelijken met een Pebble, mijn PSR heeft nog geen 200 Euro gekost, en is als gezegd nog steeds prima en erg mooi, voor dat geld….. doe het maar na Apple.

    Ik neigde ook naar de Pebble Time Round. Stond op het punt de KS-campagne te backen. EN toen POEF… Weg Pebble…
    Dat zie ik met Apple nog niet echt gebeuren.
    En zelfs al had FitBit er een mooi ding van gemaakt, het blijft het bedrijf dat Pebble heeft omgebracht.

    Het design van de Apple Watch stond me lange tijd flink tegen en ik vind het nog steeds jammer dat er geen Allways On Display op zit, maar ik heb me nu toch voorgenomen ervoor te gaan.
    Mijn Pebble Classic is nog steeds fijn, maar soms wil je iets meer kunnen dan enkel berichten lezen. De gezondheidsfuncties van de Watch interesseerden me eerst ook niet, maar nu ik ander werk heb wil ik daar toch beter op letten.

    Laat de aankondiging maar komen!

  16. Als je de fitbit blaze als uitgangspunt neemt dat weet je bij voorbaat al dat het verschrikkelijk lelijk ding is/ gaat worden. De blaze is ook spuuglelijk. Ben zeer blij met mijn apple watch serie 2

  17. Voor mij nooit meer een fitbit of pebble. Ik heb nooit het geld terug gezien van de pebble 2 die nooit geleverd is.
    Apple watch is the way to go!

  18. Kan er echt niks aan doen maar baal nog steeds van pebble gate, voor mij geen fitbit zolang de wond nog vers is (ofzoiets)

  19. Ben meer dan super tevreden over mijn Fossil smartwatch. Deze lijkt tenminste op een echt horloge en heeft vele functies met batterij die 2 dagen meegaat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.