Reacties voor: Firmware 2.0 per ongeluk geïnstalleerd? Afwachten of downgraden!

Mensen die per ongeluk de upgrade van iPhone firmware 1.1.4 naar 2.0 hebben gedaan hebben de keuze: nog even wachten op de unlock, of een downgrade terug naar 1.1.4 maken.

Reacties: 17 reacties

  1. Als ik de iPhone-Dev blog bekijk zal het niet al te lang meer duren… Voor mij niet de moeite meer waard om terug naar 1.1.4 te gaan met veel moeite.

    Heb nu mijn Samsung U600 weer in gebruik, maar wat een onding als je de iPhone gewend bent… 🙂

  2. Ik heb van de week van iemand zijn 2.0 iPhone moeten downgraden naar 1.1.4.
    DFU restore naar 1.1.4.
    PWNAGE-tool gebruiken.
    Custom firmware erop zetten.
    Klaar.

  3. Ik heb gisteren inderdaad hetzelfde moeten doen voor iemand anders z’n iPhone. Toch nog 2 uur mee bezig geweest (incl. data terugzetten). Het probleem was dat de PwnageTool de baseband-firmware niet goed terug gezet had. Hij vroeg (raar genoeg) ook niet naar een baseband firmware image. Ik heb toen de gepatchte ZiPhone (KiPhone) gebruikt, daarna werkte het zonder problemen.

    Overigens heb ik ook de /System/Library/PrivateFrameworks/MobileDevice.framework van iTunes 7.7 teruggezet omdat iTunes 7.5 de iPhone niet in DFU leek te herkennen, maar dat kan ook zijn omdat het me niet direct lukte om in DFU te komen.

  4. volgens mij kan je al bijna je telefoon express naar 2.0 gaan restoren aangezien de pwnage volgens mij er heel snel aankomt

  5. Zit momenteel nog met 1.1.3, zal de upgrade tool uitsluitend werken vanaf 1.1.4 ?

  6. @ ivan: het wordt geen upgrade tool. Straks eerst Pwnen van je iPhone en daarna een restore met een via Pwnage gemaakte custom 2.0 firmware, die je dus met iTunes installeert. Daarmee gaat al je data gewist worden. Dus wel backup maken via synchroniseren met iTunes, hoewel niemand kan voorspellen hoe data die in 1.1.3 gemaakt zijn, zich zullen gedragen in 2.0. Ik kan me herinneren dat er in de overgang naar 1.1.4 dergelijke problemen waren. Ik zou dus nu naar 1.1.4 gaan als ik jou was.

  7. ik heb hem idd ook per ongeluk geupdate, zit je lekker muziek te luisteren en er komt update in beeld bij itunes ik den kja warom niet mar kwam ik erachter dat het die van de iphone was ik afwachten want afbreken zou waarschijnlijk een brick worden.

    maar ik wacht liever op de pwnage tool tot deze beschikbaar is

  8. gaat dat ook met windows want bij mij lukt dat niet

  9. de windows versie is er ook als je daar even verder leest.

  10. Waarom linken naar die site als er op iClarified een prima handleiding staat?

    http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1504

  11. pwrfect en ook heel mooi. Bedankt voor de link.

  12. die windows versie werkt niet kan er mij iemand beter uitleg geven aub

  13. voor mij ook alstublieft, heb windows, iphone, had 1.1.4 en ook per ongeluk geupdate maar met al die handleidingen kom ik er niet uit.

    ps waar blijft de update voor 2.0?

  14. Helaas ben ik ook zo stom geweest om 2.0 erop te zetten !! Ik heb hem weer terug gekregen op 1.1.4 me ziphone maar heb lukt mij niet om mn simkaart te unlocked hiermee !! dus momenteel kan ik alleen maar muziek luisteren en wifi gebruiken :S

  15. ik ken nog minder.. leg uit :S

  16. Beste mensen,

    Ik heb per ongeluk ge-upgrade maar begrijp echt de ballen van die handleidingen. Is er iemand in de buurt van Amersfoort die mij kan helpen hiermee?

    Vast dank.

    Bob

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.