Firmware 2.0 per ongeluk geïnstalleerd? Afwachten of downgraden!

Mensen die per ongeluk de upgrade van iPhone firmware 1.1.4 naar 2.0 hebben gedaan hebben de keuze: nog even wachten op de unlock, of een downgrade terug naar 1.1.4 maken.

iPhone updateHeb je per ongeluk een update naar firmware 2.0 gemaakt dan heb je op dit moment twee mogelijkheden: je pakt weer je oude Nokia uit de kast en gaat daar zolang mee bellen. De software-unlock voor firmware 2.0 duurt immers niet lang meer. Een andere optie is om een downgrade naar firmware 1.1.4 te maken.


Olaf stuurde ons een linkje naar een handleiding van Addict Download, waarin wordt uitgelegd hoe je de downgrade naar 1.1.4 kunt maken. Omdat de handleiding niet alle situaties afdekt en de website moeite heeft om afbeeldingen te tonen wordt het misschien een uitdagende klus.

Maar gelukkig zijn er elders op internet nog meer handleidingen en nuttige tips voorhanden. Zo publiceerde iFoneguide een paar dagen geleden een nuttige handleiding met veel verwijzingen, tips en waarschuwingen. Daarin wordt ook verteld hoe je met KiPhone de baseband van je iPhone weer kunt downgraden naar versie 04.04.05_G.

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.