Reacties voor: FaceTime binnenkort op iPhone 3GS dankzij FaceIt (jailbreak)

FaceTime is binnenkort ook op de iPhone 3GS te gebruiken. Dankzij de binnenkort uit te brengen gratis applicatie FaceIt, maar je hebt wel een jailbreak nodig.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 34 reacties

  1. vet, hoop dat de patch op 4.1 ook werkt 🙂

  2. Kan niet wachten!

  3. @Nigel: als je goed kijkt in het filmpje laat hij zin dat het op 4.1 werkt!

  4. @Basz: je hebt gelijk! niet op gelet, had een beetje doorgespoeld 🙂

  5. @Tim:

    Ja en nee geen tweaks om de iPhone op te blazen. Die lui zijn goed bezig, kom regelmatig op hun site.

    Btw iphoneclub you are welcome;)

  6. Opruiende reacties zullen worden verwijderd. A.u.b. alleen discussie over deze tweak, niet over geloofsovertuigingen.

  7. Waarom geen iPhone 3G ?

  8. omdat een 3G geen videocam heeft 🙂 (normaal gesproken). Maar zo zie je dat de 3GS steeds meer op een 4 begint te lijken! Alleen de Retina Display is er, voor de rest zowat hetzelfde! (En processor, maargoed)

  9. @steeldog ja hoor hij lijkt nu ‘bijna’ op een iphone 4 alleen nog een spiegel om facetime na te kunnen doen en een sterke zaklamp om de led flits van de iphone4 cam na te kunnen doen…..Gaaaaaap!

  10. Toch blij dat ik geen 4 heb gekocht. De helft van de functies die ze aanprijzen als nieuw op de 4 worden grotendeels gewoon softwarematig geblockt op de 3GS. Niets te maken met hardware.

  11. @Steel Dogg, dat is in mijn ogen het allerbelangrijkste. Als ik nu een 3G(S) in mijn hand heb krijg ik echt het gevoel dat ik een fluttelefoon in mijn handen heb omdat het beeldscherm van de Galaxy S en zeker van de iPhone 4 veeeel scherper is.

  12. Super dit! Zouden jullie het kunnen melden als de tweak het ook echt doet?

    Groet

  13. welke source is het in cydia?

  14. jah heel handig voor de 3gs gebruikers,
    maar alsnog…
    dan heb je je camera in het beeld en dan kan je de ander niet zien xD

  15. @Guus: Pi”p je iPhone dan meteen, alsof het zoveel uitmaakt dat het een retina display heeft.

  16. Origineel geplaatst door Steel Dogg
    omdat een 3G geen videocam heeft (normaal gesproken). )

    Grootste probleem lijkt mij dat het besturingsysteem van de 3G voor een andere processor architectuur is gecompiled dan 3GS en 4. Hierom zijn dit soort dingen niet te porten naar 3G.

  17. Zozo, nu al bijna de helft vd functies? Lol, het zijn allemaal bizarre alternatieven. Voor een frontcam moet je een spiegel gebruiken, voor een led flits moet je een zaklamp met autoaccu meenemen en voor een 5mp fotocamera moet je een losse fotocamera met elastiek om je iphone doen ….en dan…ja dan heb je eindelijk een oude iphone die bijjjjjjjjjna op de iphone 4 lijkt! Moehahahaha…..#fail

    Origineel geplaatst door Dpaki
    Toch blij dat ik geen 4 heb gekocht. De helft van de functies die ze aanprijzen als nieuw op de 4 worden grotendeels gewoon softwarematig geblockt op de 3GS. Niets te maken met hardware.

  18. Uhm.. was het niet zo dat facetime gekoppeld gaat worden aan e-mailadressen en niet aan telefoonnummers? En werkt het over 3g of moet je persé wifi aanhebben?

  19. Origineel geplaatst door Johan derksen
    Zozo, nu al bijna de helft vd functies? Lol, het zijn allemaal bizarre alternatieven. Voor een frontcam moet je een spiegel gebruiken, voor een led flits moet je een zaklamp met autoaccu meenemen en voor een 5mp fotocamera moet je een losse fotocamera met elastiek om je iphone doen ….en dan…ja dan heb je eindelijk een oude iphone die bijjjjjjjjjna op de iphone 4 lijkt! Moehahahaha…..#failOrigineel geplaatst door DpakiToch blij dat ik geen 4 heb gekocht. De helft van de functies die ze aanprijzen als nieuw op de 4 worden grotendeels gewoon softwarematig geblockt op de 3GS. Niets te maken met hardware.

    glas half vol of half leeg – syndroom.
    – inderdaad, er zit geen frontcam in. toch mooi dat het werkend kan zijn (of ik het ooit ga gebruiken …)
    – met een patch kun je op HD filmen en HDR fotograferen …
    – een flits heb ik niet nodig, omdat ik meestal de camera gebruik in goed verlichte omstandigheden.

    … dus, kijkt wat je hebt …

  20. Apple is denk ik heel erg blij met zit soort nieuws. Als FaceTime op deze manier zal gaan aanslaan dan vinden ze het allemaaal best daar

  21. Origineel geplaatst door Dpaki
    Toch blij dat ik geen 4 heb gekocht. De helft van de functies die ze aanprijzen als nieuw op de 4 worden grotendeels gewoon softwarematig geblockt op de 3GS. Niets te maken met hardware.

    Gelukkig kan je die 2e camera en flits idd via software gewoon aanzetten ..

  22. waarom is iedereen niet gewoon blij met de versie iPhone die je hebt? Dat gezeur over of een iPhone 4 wel meerwaarde biedt ten opzichte van de 3GS. Accepteer dat een nieuwer model net wat meer kan. Het verschil tussen de iPhone 4 en de volgende (iPhone 5) zal ook niet wereldschokkend zijn! Kijk naar de verschillen tussen je huidige mobiel en de iPhone die je wil aanschaffen. Zijn de verschillen groot genoeg? Koop hem dan! , Zo niet , laat hem liggen. Kind kan de was doen

  23. Je kant het al downloaden.
    Je moet alleen even een sources toevoegen in cydia.
    De sources is: http://apps.iphoneislam.com

  24. Origineel geplaatst door Whistler
    Origineel geplaatst door DpakiToch blij dat ik geen 4 heb gekocht. De helft van de functies die ze aanprijzen als nieuw op de 4 worden grotendeels gewoon softwarematig geblockt op de 3GS. Niets te maken met hardware.

    Gelukkig kan je die 2e camera en flits idd via software gewoon aanzetten ..

    Haha..je vergeet de 256 extra software matige mbs

  25. al met al is face time niet echt wat de makers ervan gehoopt hebben, wie zit er nou te wachten op de aanblik van de porum van diegene die je wil bellen

  26. Wel grappig dat dit kan. Maar… met Fring kan dit ook, zonder jailbreak.

    Werkt leuk op mijn 3GS (icm spiegeltje) alleen… na een paar experimenten gebruik ik het niet (veel) meer. En ik denk (vrees) dat dat met FaceTime ook beetje het geval zal zijn.

    Vraag me af hoeveel mensen met een iPhone 4 nu daadwerkelijk vaak FaceTime gebruiken? Denk meer dat het een ‘nice to have’ is, of heb ik het mis?

    Enne… ik ben nog steeds blij met mijn 3GS. Heb (nog) geen behoefte aan een 4 en zie de meerwaarde (nog) niet. Heb ook (nog) geen behoefte aan een jailbreak, is gewoon een geweldig apparaatje! 😉

  27. Heb hem geinstalleerd alleen nog niet getest. Kan hem nu wel aan/uit zetten in mijn settings :).

  28. Blijkt allemaal te werken, kan gerust mezelf bellen tussen iPhone & iMac, maar hij kan geen verbinding leggen… Is dit bij jullie ook?

  29. Hij doet het!!!!!

    Wel 2 keer rebooten

  30. Als ik naar de optie facetime ga bij telefoon geeft ‘ie aan “wachten op activeren”

  31. Bij mij werkt hij ook…als hij op activeren staat moet je even geduld hebben, als je nummer niet bekent is moet je 1x een facetime call hebben gedaan daarna zal je nummer wel bekend zijn

  32. Er is dus op geen enkele manier dit werkend te krijgen op de 3G ?
    🙁

  33. @Whistler:

    ik ga dus echt geen iphone 4 kopen alleen maar voor iets wat software matig ook op mijn 3gs kan!

  34. ik lees trouwens veel berichten van mensen waarbij de iphone gerestored moet worden na het verwijderen van de app uit cydia… Ik twijfel dus nog.

    ik zie nu pas dat er een edit knopje is..
    excuus voor de dubbelpost!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.