MyOS schakelt iOS-functies op je iPhone aan en uit (jailbreak)

MyOS is een nieuwe jailbreakapplicatie waarmee je bepaalde functies in iOS kunt uitschakelen op je iPhone. Zo kun je de App Store en iPod-applicatie laten weghalen.

myosMyOS is een nieuwe applicatie in de Cydia Store, waarmee je bepaalde functies op je iPhone kunt in- en uitschakelen. Het gaat daarbij om multitasking, de HDR-functie van je camera, de App Store en Game Center. Gebruik je bepaalde functies niet, dan kun je ze helemaal uit beeld laten verdwijnen. De app kost $0,99 in de Cydia Store. Het komt bijvoorbeeld van pas als je werkgever bent en niet wil dat medewerkers de camerafunctie op de iPhone kunnen gebruiken. Of wanneer je niet van spelletjes houdt en daarom de app van Game Center niet in beeld wilt zien. De mogelijkheden zijn afhankelijk van het type toestel dat je hebt. Zo is er ook de mogelijkheid om juist bepaalde functies in te schakelen. Toestellen die standaard geen HDR-fotografie ondersteunen krijgen de optie dan wel in beeld, al krijg je geen garantie dat het (goed) werkt.

Dit zijn de mogelijkheden:

  • Homescreen Wallpapers: achtergrondafbeelding op je Springboard in- en uitschakelen.
  • Multitasking: uitschakelen van de multitasking-functie.
  • Camera: schakelt de camera.app uit op alle modellen.
  • HDR Ability: inschakelen van HDR op toestellen waarop het standaard niet is ingeschakeld, of uitschakelen op de iPhone 4.
  • App Store: installeer je nooit extra apps via de App Store op je toestel, dan kun je het icoontje onzichtbaar maken.
  • Unified iPod: optie om de standaardapplicatie iPod.app op je iPod touch te zien, of de music.app en video.app afzonderlijk op de iPhone te zien.
  • Contacts (alleen iPhone): weghalen van de aparte contact-applicatie, aangezien deze ook al in je telefoonapplicatie te vinden is.
  • Voice Control: uitschakelen van stembediening op apparaten die het ondersteunen.
MyOS is verkrijgbaar in de Cydia Store voor $0,99

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 november 2010, 17:30
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.