Eindhovense Vogel’s RingO-hoes nu beschikbaar voor iPad 2

De Eindhovense techniek van Vogel's ondersteunt nu ook de iPad 2. Met behulp van een aparte hoes om de iPad 2 kun je de iPad bevestigen aan een autostoel, op tafel zetten of aan de muur hangen.

iPad 2 Holder van Vogel'sRingO is het systeem waarmee je een iPad via een hoes kan vastzetten aan de muur, een autostoel of een dashboard. Er was al een versie voor de eerste generatie iPad, maar nu is het systeem er ook voor de iPad 2. Het Eindhovense bedrijf Vogel’s lanceert de accessoires voor Apple’s tablet deze week tijdens de iDays-actiedagen. Hoofdmoot vormt de Holder, een hoes voor de iPad 2 met een gat (‘ring’) in het midden waardoor je de verschillende bevestigingsmogelijkeden erop aan kan sluiten. De hoes heeft eveneens een uitsparing zodat je hem samen kan gebruiken met de Smart Cover.

De nieuwe hoes is compatibel met de standaarden die Vogel’s al maakte voor de eerste generatie iPad’s, zoals de Wall Mount (€29,99), Car Mount (€59,99) en de Table Stand (€19,99). In het persbericht over deze producten valt te lezen, dat de nieuwe iPad met Holder beter in de hand ligt, dankzij de betere pasvorm, de soft touch-coating en de ringvormige uitsparing aan de achterkant. Je hebt alle vrijheid om te fotograferen en te filmen, als de iPad in de houder zit. Tegelijk beschermt de houder tegen krassen op de lens en zorgt het voor een beter geluid van de iPad-speaker. Dat laatste heeft ermee te maken dat Apple de iPad 2 heeft voorzien van een nieuwe, grotere luidspreker aan de onderkant. De houder voor de iPad 2 heeft een ingebouwde passieve versterker, waarvan de werking vergelijkbaar is met de SoundJaw, waar we eerder vandaag over schreven. Het geluid wordt daardoor altijd naar voren gericht, ongeacht hoe je de iPad vasthoudt. De iPad 2 klinkt door gebruik van de Holder nog voller en beter, aldus de fabrikant.

De Holder is niet los verkrijgbaar, maar maakt deel uit van een Starter Pack van 69,99 euro waarbij er een Wall Mount bij zit. Er is ook een Car Pack met een Car Mount voor 99,99 euro. Tijdens de iDays van 26 tot en met 28 mei, is er een korting op de packs via de Apple Premium Resellers. Kopers krijgen dan gratis een extra Wall Mount bij een pakket.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 mei 2011, 20:07
Categorie Accessoires
Onderwerpen auto, beschermhoes, eindhoven, ipad 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.